Vampire: The Masquerade – Bloodlines alınır mı?

Ahmet123654

Picopat
Daha fazla  
Vampire: The Masquerade – Bloodlines şu an Steam'de 10 dolar. Çok oynamak istediğim bir oyun fakat 2004'te çıkmış olması ve oyunun savaş mekaniklerinin kötü olmasından dolayı almak konusunda emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Alınır mı" konusu biraz zor, en azından o paraya... Ben zamanında 25 TL'ye almıştım.
O paraya daha ilk oynayıştan paramın hakkını aldım bana kalırsa. Aralıklarla oynayarak da şimdiye kadar oyundaki 7 klanın 5'iyle bitirdim.

10 birime (bence) alınmaz. Her ne kadar kült ve "büyü"sü olan bi' oyun olsa da.
Güvenebilirseniz "bi' şekilde indirmenin" bi' yolunu bulun derim... Olmazsa da eğer internette varsa, uğraşmak isterseniz ve bulabilirseniz ucuz key/hesap alıp öyle oynayın.

Olur da bi' şekilde oyunu alabilirseniz, oyuna başlamadan önce Unofficial Patch kurun. Oyun geliştirme aşamasında sıkıntılar yaşadığı için teknik açıdan sorunlu, bug'larla dolu.
İnternette "Unofficial Patch olmadan da oyun oynanmayacak hâlde değil" diyenleri görmüştüm ama kaç yıllık iletilerdi hatırlamıyorum, kendim de hiç UP'siz oynamadım.

İlk oynayışınız için Basic Patch kullanmanız daha iyi olur, sadece bug'ları düzeltiyor.
Plus Patch bug düzeltmelerinin yanısıra oyundan kesilmiş içerikleri de ekliyor, ikinci ve sonraki oynayışlar için nasılmış diye bi' görmek için uygun denebilir.

Onun dışında bir de mümkünse oyuna başlamadan internette "VtMB Tips and Tricks" diye aratın, oyun hakkında yazılmış tavsiye ve önerileri okuyun. 21 yıllık bi' oyunu kör yani önceden hakkında bi' şey bilmeden oynamaktansa bazı şeyler bilerek girmeniz daha iyi bana kalırsa.

Son düzenleme:
"Alınır mı?" konusu biraz zor, en azından o paraya... Ben zamanında 25 TL'ye almıştım.
O paraya daha ilk oynayıştan paramın hakkını aldım bana kalırsa. Aralıklarla oynayarak da şimdiye kadar oyundaki 7 klanın 5'iyle bitirdim.

10 birime (bence) alınmaz. Her ne kadar kült ve "büyü"sü olan bi' oyun olsa da.
Güvenebilirseniz "bi' şekilde indirmenin" bi' yolunu bulun derim... Olmazsa da eğer internette varsa, uğraşmak isterseniz ve bulabilirseniz ucuz key/hesap alıp öyle oynayın.

Olur da bi' şekilde oyunu alabilirseniz, oyuna başlamadan önce Unofficial Patch kurun. Oyun geliştirme aşamasında sıkıntılar yaşadığı için teknik açıdan sorunlu, Bug'larla dolu.
İnternette "unofficial patch olmadan da oyun oynanmayacak hâlde değil" diyenleri görmüştüm ama kaç yıllık iletilerdi hatırlamıyorum, kendim de hiç Up'siz oynamadım.

İlk oynayışınız için Basic patch kullanmanız daha iyi olur, sadece Bug'ları düzeltiyor.
Plus patch bug düzeltmelerinin yanı sıra oyundan kesilmiş içerikleri de ekliyor, ikinci ve sonraki oynayışlar için nasılmış diye bi' görmek için uygun denebilir.

Onun dışında bir de mümkünse oyuna başlamadan internette "vtmb tips and tricks" diye aratın, oyun hakkında yazılmış tavsiye ve önerileri okuyun. 21 yıllık bi' oyunu kör yani önceden hakkında bi' şey bilmeden oynamaktansa bazı şeyler bilerek girmeniz daha iyi bana kalırsa.

Almamaya karar verdim bende. Artık key hesap falan bularak oynamaya çalışacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı