Vampire: The Masquerade - Bloodlines İnceleme

Bu Oyunu Biliyor veya Duymuş muydunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

TC Mert Çakır

Megapat
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Vampire: The Masquerade - Bloodlines

Zamanında oynadığım ve gerçekten içime işlemiş bir oyundu. Geçenlerde nette gezerken bu oyun hakkında video görmek beni duygulandırdı ve geçmişe götürdü diyebilirim. Oyunda zamanına göre bir çok iletişim seçeneği bulunmaktadır ve hayran kitlesi olabildiğince yüksektir. Eğer oyunun oynanışından çok hikayesine takılı kalıyorsanız oynamanızı tavsiye ederim.

Uyarı:
Video spoiler içerir!
● Oyunda bir çok karakter seçeneği olduğu için hikayesinde değişim sağlanabiliyor.
● Türkçe desteği bulunmamaktadır ama eminim ki Türkçe altyazı yaması bulunuyordur.
● 2004 yapımı bir oyun olduğu için grafiklerini tahmin edebilirsiniz.
● Oyunun oynanışında ki nişan alma ve bazı engellerden geçme gibi olaylarda sıkıntı yaşamışlığım olmuştu ama videodan izlediğim kadarıyla hayran kitlesi getirdiği yamalarla oyunda olabildiğince düzeltmeler yapmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski bilgisayarımda deli gibi defalarca oynamıştım, bu oyundaki atmosferi yakalayan bir vampir oyunu 2018'de bile çıkmadı. Enis'in videosunda anlattığı görevleri çok iyi hatırlıyorum, özellikle otel bölümü çok güzeldi. Oyunda gerçekten de ateşli silah mekanikleri kötüydü ama ben vampir bir karakter ile oynanan oyunda yakın dövüşe önem verdiğim için pek umursamıyordum. Şu an bilgisayarım da yüklü.

Türkçe yama çalışmaları takip ettiğim kadarıyla bir türlü son aşamaya gelemedi.

Eski bilgisayarımda deli gibi defalarca oynamıştım, bu oyundaki atmosferi yakalayan bir vampir oyunu 2018'de bile çıkmadı. Enis'in videosunda anlattığı görevleri çok iyi hatırlıyorum, özellikle otel bölümü çok güzeldi. Oyunda gerçekten de ateşli silah mekanikleri kötüydü ama ben vampir bir karakter ile oynanan oyunda yakın dövüşe önem verdiğim için pek umursamıyordum. Şu an bilgisayarım da yüklü.

Türkçe yama çalışmaları takip ettiğim kadarıyla bir türlü son aşamaya gelemedi.
2021 den merhaba. Türkçe yaması bitmiş gibi gözüküyor oyunun ama emin olamadım.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı