Çözüldü VAN9003 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmet_1616

Femtopat
Daha fazla  
ASUS tufA15 kullanıyorum. Windows 11 Valorant'ta eğitime girdikten sonra VAN9003 hatasından kapanıyor. Yardımcı olabilecek?

Çözüm

Aynısı zaten ama yine de açmıyor.

ASUS tufa15 kullanıyorum. Windows 11 Valorant'ta eğitime girdikten sonra VAN9003 hatasından kapanıyor. Yardımcı olabilecek?

Sorunu çözdüm arkadaşlar BIOS girip keyleri günceldim güvenli ön yükleme açılınca TPM de çalışıyor olunca hata çözüldü.
ASUS tufA15 kullanıyorum. Windows 11 Valorant'ta eğitime girdikten sonra VAN9003 hatasından kapanıyor. Yardımcı olabilecek?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Win + R ile msinfo32 yazıp "Güvenli Önyükleme Durumu" kısmına bak. TPM için tpm.msc yaz. "TPM kullanıma hazır" yazmalı. Windows 11 için 2.0 gerekiyor.

Aynısı zaten ama yine de açmıyor.

ASUS tufa15 kullanıyorum. Windows 11 Valorant'ta eğitime girdikten sonra VAN9003 hatasından kapanıyor. Yardımcı olabilecek?

Sorunu çözdüm arkadaşlar BIOS girip keyleri günceldim güvenli ön yükleme açılınca TPM de çalışıyor olunca hata çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…