Vanguard Olmadan Valorant Oynamak Mümkün mü?

Critness

Megapat
Katılım
8 Nisan 2017
Mesajlar
5.423
Makaleler
4
Çözümler
23
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Malum, bildiğiniz üzere en son gelen güncelleme ile (genelde) eski sistemlerde Valorant açarken mavi ekran veriyor ve sebebi Vanguard olarak karşımıza çıkıyor. Bu Vanguard olmadan Valorant oynamanın bir yolu var mı? Arkadaşım Vanguard açık olmadan oynuyor ve nasıl yaptığını sorduğumda ilk açılışta Vanguard'ı devre dışı bırakmak istemiş, karşısına bildirim paneli gelmiş işte hile koruması sağlayamayacak tarzı bir şey demişti, o da evet basmış ve şu an Vanguard kapalı halde Valorant oynuyor. Nasıl yapabilirim? İyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aylardır bunun mümkün olduğunu söylüyorum. Windows üzerinden başlangıçta kapatıyorum ve takır takır oynanıyor. Ticket attım fakat saçmalayıp geçtiler.

Kernel ile başlıyor diye biliyorum Vanguard, eğer böyle bir şey bulduysanız Valorant'a yazın. Bug bounty ödülleri var.
 
Hulk gerçek olabilir mi? Evet olabilir, oynamanın bazı yolları var fakat tavsiye etmiyorum.
Not: Vanguard oyun açıldıktan sonra başka bir isimde arkada çalışıyor, bazen de çalışıyor olarak gözükmüyor oyunla birlikte aktif durumda oluyor.
 
Okuduğunu anlamayan bir destek personeli.
Screenshot_2021-05-18-22-57-07-771_com.android.chrome.jpg


Bildirim çubuğunu mu kapatmış oluyorsun? "Hahahaha haha".
 
Artı -1 Eksi
Ben aylardır bunun mümkün olduğunu söylüyorum. Windows üzerinden başlangıçta kapatıyorum ve takır takır oynanıyor. Ticket attım fakat saçmalayıp geçtiler.

Sadece "tray nofication"u kapatıyorsunuz. Açın hizmetleri "vgc" hizmetinin açık olduğunu göreceksiniz. İşte o asıl Vanguard.
 
Görev yöneticisinde oyun açıkken arka planda onun ile alakalı hiçbir şey yok. Daha sonra bunu görsel ile de ilettim diğer hesapta. Tabii bu o günler için geçerli sonra düzeltiyse bilmiyorum.

Steam bugu vardı PUGB için aldığınız sezon paketini iade edince eşyalar sizde kalıyor ve görevleri yapmaya devam ediyordunuz, parası geri yatıyordu. 5 yerden bildirdim bunu Valve'ye bunun bir hata olmadığını söylediler. Çok da umurumda değil bundan sonrası.

Oyun firmalarının bazı şeyleri kasıtlı yaptığına inanıyorum.
 

Geri
Yukarı