Vanguard potansiyel bir virüs mü?

Makaleler
4
Ben potansiyel bir virüs olduğunu düşünüyorum, zira Windows ile başlıyor, eğer bir hacker Vanguard'da bir açık bulursa bunu kendi zaafı için kullanabilir.

Çoğu kişi öyle diyor ben öyle olduğunu pek düşünmüyorum ancak kafanızda soru işaretleri varsa silin ve bir daha oynamayın oyunu yapacak bir şey yok.

Katılıyorum hatta bu konu hakkında bir konum var

Çoğu kişi öyle diyor ben öyle olduğunu pek düşünmüyorum ancak kafanızda soru işaretleri varsa silin ve bir daha oynamayın oyunu yapacak bir şey yok.

Hayır oyunu oynadığımdan değil, bana mantıklı geldiği için sordum.

Bu mantıkta Windows da potansiyel bir virüs.

Evet, fakat bir AC'nin sisteme virüs bulaştirmasi ironik olurdu . Ayrica, bence Windows telemetry ile zaten gecerli bir virus.

Bence siz virüsün ne olduğunu tam olarak anlamamışsınız, Vanguard kafasına göre kendini sistemle başlatmıyor buna siz izin veriyorsunuz.

Kaspersky bir Windows servisi olarak mi calisiyor emin degilim, zira Vanguard bir Windows servisi olarak calisiyor.

Dahada fenası, Kaspersky bir servistende öte direkt olarak bir hypervisor çalıştırıyor, sadece işletim sistemine değil bütün bilgisayar sisteminize erişimi var, kısa süre önce de zaten bunun hakkında bir zaafiyet bulunmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…