Ip adresini tarayıcıya yazar mısın bakalım modeme ulaşabiliyor musun ulaşıyorsan herhangi bir sorun yoktur.Sürekli internet bağlantım kopuyor ve sorun gidere tıklıyorum. "Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor" yanıtı alıyorum. Sorun neyden kaynaklı ve çözümü nedir?
Eki Görüntüle 369646
cıkmıyor hocamIp adresini tarayıcıya yazar mısın bakalım modeme ulaşabiliyor musun ulaşıyorsan herhangi bir sorun yoktur.
Modem çok ısınınca böyle bir sorun çıkartıyor olabilir modemin fanları varmı yoksa modemi değiştirmeniz gerekircıkmıyor hocam
Yok hocam fanı ama bu sorun sadece benim bilgisayarımda oluyor kardeşimin bilgisayarında olmuyor.Modem çok ısınınca böyle bir sorun çıkartıyor olabilir modemin fanları varmı yoksa modemi değiştirmeniz gerekir
Ağ bağdaştırıcısı driverını güncelleyip,cmd komutunu komutunu yönetici olarak çalıştırıp;Yok hocam fanı ama bu sorun sadece benim bilgisayarımda oluyor kardeşimin bilgisayarında olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.