Vatan 5000₺ Her Şey Dahil Sistem Toplama

Yok da yani daha düne kadar Intel almayı hayal olarak görenler burada Intel'i kötülüyor, ona gülüyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
"Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım." demiş Mevlana. Düne kadar o hayalleri kuruyorlardı çünkü düne kadar en iyilerini Intel üretiyordu. Sonra AMD geldi ve dedi ki: "Uzun zamandır yoktum birileri demiş öldü, şimdi söyleyin herkese kral geri döndü."

Demek istediğim: Ryzen işlemcilerin yanında Intel'in pek şansı yok.

Akif Peköz'den alıntıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetersiz değil ama fanı sorunlu. Kasanın görünüşü iyi olsa da içi, kablolaması kötü. Size çok zorluk çıkarır. CPU kablosu anakartın üzerinden geçer, görüntüsünü hiç sevmezsiniz. Phanteks P400 modeline bakın.

Hocam bu kasa nasıl? Corsair Spec-Alpha gibi sorunu varmı?
bandicam 2017-07-19 08-00-40-781.jpg

Büyük ihtimalla o kasa da VS serisi kullanıyor. Corsair'in çoğu kasası eski ve hala yenilenmedi. Kasa ve PSU'yu ayrı almaya bakın.
Büyük ihtimalla o kasa da VS serisi kullanıyor. Corsair'in çoğu kasası eski ve hala yenilenmedi. Kasa ve PSU'yu ayrı almaya bakın.

Yok. Ben zaten Amazon' dan alıcaktım. Yani bu kasada da Spec - Alpha' dakı gibi sorunu varmı?
Amazon.com: Corsair Carbide Series 200R Compact ATX Case for H55, H60, H75, H80i (CC-9011023-WW): Computers & Accessories

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı