Vatan 5000₺ Her Şey Dahil Sistem Toplama

Adam i5 alınmaz demiş. Güldüm açıkçası. i5 6600K var bende ve kullanımı genelde % 40-55 arasında.
Aman burada Intel'den bahsetmeyin, asarlar sizi sonra. Yeni lider Ryzen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok da yani daha düne kadar Intel almayı hayal olarak görenler burada Intel'i kötülüyor, ona gülüyorum

"Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım." demiş Mevlana. Düne kadar o hayalleri kuruyorlardı çünkü düne kadar en iyilerini Intel üretiyordu. Sonra AMD geldi ve dedi ki: "Uzun zamandır yoktum birileri demiş öldü, şimdi söyleyin herkese kral geri döndü."

Demek istediğim: Ryzen işlemcilerin yanında Intel'in pek şansı yok.

Akif Peköz'den alıntıdır.

İfadeler: Hic

Hocam bu kasa nasıl? Corsair Spec-Alpha gibi sorunu varmı?

SSD 850 değilde 750 EVO ile değiştirebilirsin. Aralarında pek fark yok, az da olsa fiyat düşer.

Büyük ihtimalla o kasa da VS serisi kullanıyor. Corsair'in çoğu kasası eski ve hala yenilenmedi. Kasa ve PSU'yu ayrı almaya bakın.

Büyük ihtimalla o kasa da VS serisi kullanıyor. Corsair'in çoğu kasası eski ve hala yenilenmedi. Kasa ve PSU'yu ayrı almaya bakın.

Yok. Ben zaten Amazon' dan alıcaktım. Yani bu kasada da Spec - Alpha' dakı gibi sorunu varmı?
Amazon.com: Corsair Carbide Series 200R Compact ATX Case for H55, H60, H75, H80i (CC-9011023-WW): Computers & Accessories

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…