Tamam hocam öyle yapayım o zaman.Aceleniz yoksa ekran kartı fiyatlarının düşmesini bekleyin. 5000TL gibi bir rakama GTX1070 sistem toplanabiliyordu. Fiyatlar düşünce "eyvah" demenizi istemem. Biraz vaktiniz varsa bekleyin ve şuanki düzdüğünüz sistemden 2 kat daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.
Hocam yakın zamanda stok sorunu çözülür mü ? Kesin fiyatlarda bir düşüş olur değil mi ?O fiyata o sistem alınmaz. Stoklar düzeldiği zaman 1060, 1070'li bir sistem toplayabilirsin. Vatan'dan almanı önermem. Gereğinden fazla fiyatı şişiriyorlar.
İlk defa sistem topluyorum. PSU'da yeterli değil mi hocam bu işleri sizin kadar iyi bilmiyorum.Sistem fiyatına bakmazsak eğer olmuş. Parçaları en ucuz nereden bulursanız oradan alın. Ekran kartınıda aceleniz yoksa erteleyin onun dışında olmuş.
Fazlasıyla yeterli. Kabylake işlemci ve Pascal 1050 Ti elektriği koklar.İlk defa sistem topluyorum. PSU'da yeterli değil mi hocam bu işleri sizin kadar iyi bilmiyorum.
Hocam her şeyi değiştirelim ama kasaya dokunmayalımBu zamanda İ5 alınmaz. Ryzen'e yönelmelisin. Kasa ve PSU'yu değiştirmeni öneririm.
Teşekkürler hocam.Fazlasıyla yeterli. Kabylake işlemci ve Pascal 1050 Ti elektriği koklar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.