Vatan 5000₺ Her Şey Dahil Sistem Toplama

Kasayı değiştirmenizi ben de tavsiye ederim. Çok daha uyguna daha ferah kasalar var. Ayrıca ben gördüm ve inceledim gerçekten sadece görüntü var. Boş bir kasa. Ama siz beğendiğiniz için zevk meselesi. O yüzden yorum yapmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam i5 alınmaz demiş. Güldüm açıkçası. i5 6600K var bende ve kullanımı genelde % 40-55 arasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spec Alpha'yı yakından gördünüz mü? Tabikide renkler ve zevkler tartışılmaz ama önerdiğim modelleri güzelce incelemenizi isterim.:)
Hayır yakından görmedim. Tamam hocam dediğiniz kasayı araştırayım o zaman.
Kasayı değiştirmenizi bende tavsiye ederim. Çok daha uyguna daha ferah kasalar var. Ayrıca ben gördüm ve inceledim gerçekten sadece görüntü var. Boş bir kasa.
Anladım hocam sizin gibi birçok kişi böyle dediğine göre bir bildiğiniz vardır. İlk sistemim olduğu için tüm yorumlarınızı dikkate alacağım.

O yüzden Steam'ın resmi açıklamalarında insanların çok büyük bir çoğunluğu İntel Nvidia kullanıyor. Çünki kimsenin kafası basmıyor bir sizin basıyor sanırım...

Tabii ki de kaldırır. UE4'ü Bahsi geçen işlemci dandik bir işlemci değil. Gayet güçlü ve O.C yapmaya müsait.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı