M Metehan Kuru Decapat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 31 15 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar internetten alma durumu olmadığı için Vatan'daki hazır sistemlerden birini alacağım. AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Sizce nasıl PSU falan sıkıntı çıkarabilir mi?
Arkadaşlar internetten alma durumu olmadığı için Vatan'daki hazır sistemlerden birini alacağım. AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Sizce nasıl PSU falan sıkıntı çıkarabilir mi?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 15 Haziran 2020 #2 Metehan Kuru dedi: Sizce nasıl PSU falan sıkıntı çıkarabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ayrıca sistem stokta yok. Sistemde SSD de yok. Alınmaz.
Metehan Kuru dedi: Sizce nasıl PSU falan sıkıntı çıkarabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ayrıca sistem stokta yok. Sistemde SSD de yok. Alınmaz.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 15 Haziran 2020 #3 Metehan Kuru dedi: Arkadaşlar internetten alma durumu olmadığı için Vatan'daki hazır sistemlerden birini alacağım. AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Sizce nasıl PSU falan sıkıntı çıkarabilir mi? Genişletmek için tıkla... 5700TL bütçen varsa donanim arşivinin sistemini alabilirsin dostum İtopya'dan.
Metehan Kuru dedi: Arkadaşlar internetten alma durumu olmadığı için Vatan'daki hazır sistemlerden birini alacağım. AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Sizce nasıl PSU falan sıkıntı çıkarabilir mi? Genişletmek için tıkla... 5700TL bütçen varsa donanim arşivinin sistemini alabilirsin dostum İtopya'dan.
M Metehan Kuru Decapat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 31 15 Haziran 2020 #4 Adem Yıldız_ dedi: 5700TL bütçen varsa donanim arşivinin sistemini alabilirsin dostum İtopya'dan. Genişletmek için tıkla... Hmm sağol 700tl artırmam lazım ozaman bütçeyi
Adem Yıldız_ dedi: 5700TL bütçen varsa donanim arşivinin sistemini alabilirsin dostum İtopya'dan. Genişletmek için tıkla... Hmm sağol 700tl artırmam lazım ozaman bütçeyi
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 15 Haziran 2020 #5 Metehan Kuru dedi: HMM sağ ol 700TL artırmam lazım o zaman bütçeyi. Genişletmek için tıkla... Artırabilirsen sistem gayet iyi. Artıramazsan bütçeni söylersin ben dahil buradaki birçok insan yardım etmeye çalışır.
Metehan Kuru dedi: HMM sağ ol 700TL artırmam lazım o zaman bütçeyi. Genişletmek için tıkla... Artırabilirsen sistem gayet iyi. Artıramazsan bütçeni söylersin ben dahil buradaki birçok insan yardım etmeye çalışır.
M Metehan Kuru Decapat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 31 15 Haziran 2020 #6 Caner Uncu dedi: Evet. Ayrıca sistem stokta yok. Sistemde SSD de yok. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Adem Yıldız_ dedi: Artırabilirsen sistem gayet iyi. Artıramazsan bütçeni söylersin ben dahil buradaki birçok insan yardım etmeye çalışır. Genişletmek için tıkla... Sanırım bütçeyi arttıramayacağım 5000tl sistem önerisi isteyeceğim sizden
Caner Uncu dedi: Evet. Ayrıca sistem stokta yok. Sistemde SSD de yok. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Adem Yıldız_ dedi: Artırabilirsen sistem gayet iyi. Artıramazsan bütçeni söylersin ben dahil buradaki birçok insan yardım etmeye çalışır. Genişletmek için tıkla... Sanırım bütçeyi arttıramayacağım 5000tl sistem önerisi isteyeceğim sizden
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #7 Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik Tek yerden alinacaksa bu gayet guzel. 1600 AF 1660S koydum.
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik Tek yerden alinacaksa bu gayet guzel. 1600 AF 1660S koydum.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 16 Haziran 2020 #8 Metehan Kuru dedi: Sanırım bütçeyi arttıramayacağım 5000TL sistem önerisi isteyeceğim sizden. Genişletmek için tıkla... 73BAXM6D kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr . Buyurun bu bütçedeki en iyilerden birisi topladım.
Metehan Kuru dedi: Sanırım bütçeyi arttıramayacağım 5000TL sistem önerisi isteyeceğim sizden. Genişletmek için tıkla... 73BAXM6D kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr . Buyurun bu bütçedeki en iyilerden birisi topladım.
M Metehan Kuru Decapat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 31 16 Haziran 2020 #9 gleran dedi: Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik Tek yerden alinacaksa bu gayet guzel. 1600 AF 1660S koydum. Genişletmek için tıkla... Adem Yıldız_ dedi: 73BAXM6D kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr . Buyurun bu bütçedeki en iyilerden birisi topladım. Genişletmek için tıkla... Sağolun tavsiyeleriniz için
gleran dedi: Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik Tek yerden alinacaksa bu gayet guzel. 1600 AF 1660S koydum. Genişletmek için tıkla... Adem Yıldız_ dedi: 73BAXM6D kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr . Buyurun bu bütçedeki en iyilerden birisi topladım. Genişletmek için tıkla... Sağolun tavsiyeleriniz için
W Whisp Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 14 16 Haziran 2020 #10 Adem Yıldız_ dedi: 73BAXM6D kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr . Buyurun bu bütçedeki en iyilerden birisi topladım. Genişletmek için tıkla... İşlemci darboğaz yapmaz değil mi?
Adem Yıldız_ dedi: 73BAXM6D kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr . Buyurun bu bütçedeki en iyilerden birisi topladım. Genişletmek için tıkla... İşlemci darboğaz yapmaz değil mi?