Arkadaşlar, ben Vatan Bilgisayar'dan ASUS USB N-10 nano alacağım. Çekim gücünden memnun kalmaz isem, iade edebilir miyim? Sıkıntı çıkar mı yani iade konusunda?
Arkadaşlar, ben Vatan Bilgisayar'dan ASUS USB N-10 nano alacağım. Çekim gücünden memnun kalmaz isem, iade edebilir miyim? Sıkıntı çıkar mı yani iade konusunda?
İnternetten yapılan alışverişlerde 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkı vardır. Mağazadan satın alırsanız üründe kusur olmadığı takdirde eğer mağaza iadeye yanaşmazsa iade yapılamaz.
İnternetten yapılan alışverişlerde 15 gün içerisinde koşulsuz iade hakkı vardır. Mağazadan satın alırsanız üründe kusur olmadığı takdirde eğer mağaza iadeye yanaşmazsa iade yapılamaz.
Online alırsanız edebilirsiniz. Fiziki olarak mağazadan alırsanız edemezsiniz. Eğer üründe ibare varsa şöyle yapabilirsiniz. Online satın alıp mağazadan teslim almak istiyorum seçeneğini seçip istediğiniz mağazadan fiziki olarak hemen teslim alabilirsiniz. O zaman iade olarak online alışveriş kuralları geçerli oluyor.