Süleyman .
Megapat
Daha fazla
Mall of İstanbul Vatan şubesinden Asus GeForce GTX1070 Dual 8 GB Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayar satın almaya gittiğimde stoklarında olmadığını söylediler. Bunun üzerine başka bir Vatan mağazasından sipariş etmelerini istedim. Çalışanları sağ olsun 6-7 Vatan şubesi aradıktan sonra Elmadağ şubesinde olduğunu ve ücretini ödersem alabileceğimi söylediler böylede yaptım. Bugün beni tekrardan arayıp Elmadağ şubesindeki ürünü bir başkasına sattıklarını söylüyorlar başka model önerilerinde bulunuyorlar MSI GeForce GTX1070 Ti AERO 8G 8GB GDDR5 256Biit Nvidia DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar gibi. Açıkçası Asus 1070 benim için daha iyi olacağını düşünüyorum indirim gecesi MSI AERO Nvidia GeForce GTX 1080 8GB OC 256Bit GDDR5X (DX12) Fiyatı modeli da 2.800TL civarında bir fiyata görmüş ve almamıştım sizin bana öneriniz nedir? Böyle bir durumda bana Asus modelini yollamak zorundalar diye biliyorum umarım yanlış bilmiyordur. 1 saat içinde arayıp kararımı söyleyeceğim eğer Asus modelini almak istersem pazartesi günü müdürü ile konuşup indirimli fiyat hakkında neler yapabileceklerini konuşacaklarmış. Stokta olmazsa bana ne kadar zamanda ürün gelir? Kalkıp 1 ay da beklemek istemiyorum.