Vatan Bilgisayar, başka yerden aldığım kasaya sistem montajı yapar mı?

Sorunu doğru anladım değil mi İtopya'dan PC parçalarını topluyorsun Vatan'a PC'yi montajlama getiriyorsun değil mi? Eğer bu şekilde diyorsun yapacaklarını hiç zannetmiyorum.

Ama ben kasayi Vatan'dan almiştim diğer kalan parçaları da İtopya'dan almayi düşünüyorum aldıktan sonra inş yaparlarda yapmazlarsa sıkıntı yok PC toplamak zor geliyor bana?

Neden yapsınlar ki. Sadece zamanlarını boşa harcarlar. Ayrıca ücretle de toplayacaklarını sanmıyorum. Güzel eğitimler var onlarla toplayabilirsin.

Sistem toplamayı hiç denememiştim o yüzden sordum üçretle toplayacaklarını sanmam ama ben YouTube'da birkaç tane video izledim biraz ögrendim nasıl toplayacağima ama tek zor olan şey kablolarını nasıl takacağım ki?
Anladım dostum sor bakalım yapıcaklar mı ben zannetmiyorum şahsen ama denemekten zarar gelmez.

Cooler Master'in güç kaynaği kasama siğar mi? Ya da büyük gelir mi? PSU ölcümünü yazmamişlar yani büyük gelir mi kücükmü gelir o yüzden soruyorum.
Anladım dostum sor bakalım yapıcaklarmı ben zannetmiyorum şahsen ama denemekten zarar gelmez.
haklısın denemekten zarar gelmezde sistemi kendim toplıcam toplayacak kadar bilgim yok ama Youtubeden baktımda birkaç tane video vardi izledim zor geldi bana ?

Sistem toplamayı hiç denememiştim o yüzden sordum üçretle toplayacaklarını sanmam ama ben YouTube'da birkaç tane video izledim biraz ögrendim nasıl toplayacağima ama tek zor olan şey kablolarını nasıl takacağım ki?

Cooler Master'in güç kaynaği kasama siğar mi? Ya da büyük gelir mi? PSU ölcümünü yazmamişlar yani büyük gelir mi kücükmü gelir o yüzden soruyorum.

haklısın denemekten zarar gelmezde sistemi kendim toplıcam toplayacak kadar bilgim yok ama Youtubeden baktımda birkaç tane video vardi izledim zor geldi bana ?
Dostum daha önce montaj yapmadıysan boşver boşuna zaman harcarsın veya sisteme zarar verebilirsin en yakın bilgisayarcıya git onlar montajlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı