Vatan Bilgisayar Ekran Kartı İade Koşulları

Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Vatan Bilgisayar'ın internet şubesinden ekran kartı aldım ama hiç kullanmadım hâlâ kutusunda duruyor. İade etmek istesem sorun çıkarmadan iade alabilirler değil mi ? Benim bildiğim kadarıyla iade için ürünün kullanılmamış olması istenilen şartlardan biri. Bilen birisi var ise yardım edebilir mi ?

Kutusu açılmamış, 30 gün içerisinde iade yapabilirsiniz diye biliyorum . Ama Vatan çalışanlarının ağzında hep bir "15 günü geçmiş" lafı var umarım bu sözle siz de karşılaşmazsınız.

Kutusu açılmamış, 30 gün içerisinde iade yapabilirsiniz diye biliyorum . Ama Vatan çalışanlarının ağzında hep bir "15 günü geçmiş" lafı var umarım bu sözle siz de karşılaşmazsınız.

Aslında haklılar. Tüketici haklarında 30 gün ibaresi olabilir, bu konuyu araştırmadım. Ancak bu Vatan çalışanlarının ağzındaki 15 gün Vatan Bilgisayar'ın sitesinde ve satış sözleşmesinde geçiyor. Ürünü aldığınız tüm içeriğiyle beraber, hasar görmemiş, yıpranmamış kutusuyla birlikte koşulsuz şartsız 15 gün içinde iade edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı