Vatan Bilgisayar Ekran Kartı İade

Scanlite

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070 - 5900HX - 32GB
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
6 ay önce Vatan PC'den bir ekran kartı satın almıştım. İlk gün iyi, hoş yüksek FPS değerlerinde oyunumu oynuyordum. İlerleyen zamanlarda gün geçtikçe aldığım FPS azalmaya başladı ve şu an nedensiz bir şekilde %60-%70 bir FPS kaybım var. Ne olduğuna dair bir fikrim yok, Vatan Bilgisayar'a götürdüm baktılar. Çalışan bana şunu söyledi; "Bunu teknik servise göndeririz göndermesine ama bir şey bulacaklarını sanmıyorum, olduğu gibi geri yollarlar." Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce format attım, sürücüleri güncelledim.

Oyun içindeki ısı ve GPU/CPU kullanım değerleri nedir?

Bence önce kartı başka bir sistem de deneyin. Eğer orda sorun yoksa format atın. Ayrıca Vatan 15 gün sonradan iade kabul etmiyor.

Allah allah... Bende yeni sistem toplamaya başladım ve yaklaşık 3 hafta önce vatandan MSI RX480 8G GAMING X aldım. ''Acaba ben de böyle bir sorun yaşar mıyım?'' diye kaygılanmadım değil açıkçası...

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah allah... Bende yeni sistem toplamaya başladım ve yaklaşık 3 hafta önce vatandan MSI RX 480 8G GAMING X aldım. ''Acaba ben de böyle bir sorun yaşar mıyım?'' diye kaygılanmadım değil açıkçası...
Problem olmaz, bu tür sorunlar uyumluluk, yazılım ve sıcaklık gibi değişkenlere bağlı. Arkadaş biraz aceleci davranmış.

@Mehmet Melik Arslan ekran kartı 70, işlemci 55 dereceyi geçmiyor.
Edit: GPU kullanımı %99-%100 arası, CPU oyundan oyuna değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…