Vatan Bilgisayar haftasonu indirime girecek mi ?

Kosinüs

Kilopat
Katılım
30 Mart 2014
Mesajlar
1.385
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatan Bilgisayar'daki fiyatlarda bir yükseliş mevcut. Bu yükseliş bizim alışverişlerimizi olumsuz yönde etkiliyor. Acaba haftasonu indirime girecek mi ?
 
Merhaba hocam 100 olan bir eşyayı hafta sonu 95 yada 90 lira yapıp hafta içi tekrar 100 yapan bir yerden bir şey almam şahsen insanı tam olarak enayi yerine koyuyor da ondan bu benım şahsi düsüncem herkesin dusuncesıne de saygı duyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an indirimde zaten.
O zaman yandık desenize. :)

Merhaba hocam 100 olan bir eşyayı hafta sonu 95 yada 90 lira yapıp hafta içi tekrar 100 yapan bir yerden bir şey almam şahsen insanı tam olarak enayi yerine koyuyorda ondan bu benım şahsi düsüncem herkezin dusuncesınede saygı duyorum
Zaten herkes haftasonu alışveriş yapar bu şartlar altında. Cidden öyle. :)
 
Merhaba arkadaşlar

kendime sistem kurmuştum ekran hariç (vatanda olmadığı için) hepsini vatandan almıştım. Şunu gördüm Vatanda çok ucuz olan parçalar var gerçekten mesela anakartlar ama siparişlerin gecikmesi parça parça gönderilme gibi durumları var başka şubelerden geldiği için. Ben şuan kuzenimede aynı sistemi kurucam hizlial.com'dan alıcam(ekranı buradan almıştım) bütün parçaları bir inceleyebilirsiniz hizlial.com'u benim ilk alışverişimde kargom yarın kapımdaydı güvenilir bence.

Not: Süper Hızlı gönderiydi.
 
İnternet ve mağazasında fiyat farklılıkları olabiliyor çünkü bazen internette bazı parçalara internete özel indirim açıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı