Vatan Bilgisayar Hazır Sistem önerisi

Spinoza2003

Hectopat
Daha fazla  
bütçe 23-24 bin. Kredi kartına taksit ile alacağım. Oğlum Valorant, eFootball, FIFA 2023 gibi oyunları oynuyor.

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Soğutucu olarak da yine listede bulunan Zalman WHITE 12cm 1800RPM ARGB Fan ı eklemeyi düşünüyorum.

Sistemin toplam maliyeti fanla birlikte: 23.848 ₺ oluyor.

Bu parçaları tek tek alsam Vatan Bilgisayar'da 30 bini geçiyor, en uygun fiyata internetten ayrı ayrı denk getirsem 23.300 filan oluyor.

Sistem nasıl olur? Özellikle soğutucu yeterli olur mu?

AMD tabanlı şu sistem de var fiyatları birbirine çok yakın.

(Buna da Zalman WHITE 12cm 1800RPM ARGB Fan ı ekleyince 23.732 ₺ oluyor.)

Hangi sistem daha iyi olur ya da bu bütçe aralığında başka neye bakabilirim? Soğutucu olarak Zalman yeterli olur mu?

(Vatandan alma isteğimin temeli; kullandığım kredi kartına peşin fiyatına taksit yapıyor. Diğer sitelerde kredi kartına taksiti peşin fiyatına yapmıyor.)

i5 sistem daha iyi olur. Peşin fiyatına taksit oluyor mu hocam?
Teşekkür ederim yorum için. Finansbank ve Ziraatbank'ın kartlarına 3 taksit yapıyor Vatan. (Ben bu ikisini kullandığım için vatanı tercih etmek durumundayım.)
(Paraf, kuveyttürk ve bonus a da peşin fiyatına 3 taksiti varmış.)

Soğtucu yeterli olur mu?

Teşekkür ederim yorum için. Finansbank ve Ziraatbank'ın kartlarına 3 taksit yapıyor vatan. (ben bu ikisini kullandığım için vatanı tercih etmek durumundayım.)

Soğtucu yeterli olur mu?

Bende monitör alacağım da o yüzden sordum sağ olun.

Teşekkür ederim yorum için. Finansbank ve Ziraatbank'ın kartlarına 3 taksit yapıyor Vatan. (Ben bu ikisini kullandığım için vatanı tercih etmek durumundayım.)

Soğtucu yeterli olur mu?
Stok soğutucu o işlemci için yeterli olabilir. Ama garanti olsun diyorsanız bunu öneririm. Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm 5 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Eğer bütçe çıkarsa da kasayı Thermaltake kasa yaparsanız daha iyi olur. Power açısından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı