omerekeryilmaz Hectopat Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 73 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben sistemi topladım vatandan alacağım ama bir sorum olacak şu an internette yazanlar indirimli fiyat mı?
Merhaba arkadaşlar ben sistemi topladım vatandan alacağım ama bir sorum olacak şu an internette yazanlar indirimli fiyat mı?
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #2 Ürünün üstünde internete özel yazıyorsa indirimli fiyattır.
omerekeryilmaz Hectopat Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 73 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #3 agile. dedi: Ürünün üstünde internete özel yazıyorsa indirimli fiyattır. Genişletmek için tıkla... Peki avantajlı fiyat dedigi nedir?
agile. dedi: Ürünün üstünde internete özel yazıyorsa indirimli fiyattır. Genişletmek için tıkla... Peki avantajlı fiyat dedigi nedir?
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #4 omerekeryilmaz dedi: Peki avantajlı fiyat dediği nedir? Genişletmek için tıkla... İndirime özel ve indirimsiz üzrünlerin toplam fiyatı, hafta sonunu beklerseniz tüm ürünlerde indirim olur.
omerekeryilmaz dedi: Peki avantajlı fiyat dediği nedir? Genişletmek için tıkla... İndirime özel ve indirimsiz üzrünlerin toplam fiyatı, hafta sonunu beklerseniz tüm ürünlerde indirim olur.
omerekeryilmaz Hectopat Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 73 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #5 agile. dedi: İndirime özel ve indirimsiz üzrünlerin toplam fiyatı, hafta sonunu beklerseniz tüm ürünlerde indirim olur. Genişletmek için tıkla... Son birşey sormak istiyorum alacağım ekran kartında internete özel yazmıyor avantajlı fiyat 902 tl diyor yani hafta sonu 900 tl nin altında mı olacak?
agile. dedi: İndirime özel ve indirimsiz üzrünlerin toplam fiyatı, hafta sonunu beklerseniz tüm ürünlerde indirim olur. Genişletmek için tıkla... Son birşey sormak istiyorum alacağım ekran kartında internete özel yazmıyor avantajlı fiyat 902 tl diyor yani hafta sonu 900 tl nin altında mı olacak?
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #6 Evet.
omerekeryilmaz Hectopat Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 73 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #7 agile. dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler o kadar yardımcı oldunuz ki içim rahatladi şu an çok teşekkür ederim
agile. dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler o kadar yardımcı oldunuz ki içim rahatladi şu an çok teşekkür ederim