Vatan Bilgisayar İnternet Üzerinden Alınan MSI GTX 980'in Kutusunun Açık Çıkması

korkmazsam

Hectopat
Daha fazla  
Iyi forumlar arkadaslar. Vatan Bilgisayar'dan internet uzerinden alisveris yaptim. Kargo 27 Mart'ta bana ulasti. Isimden dolayi gunduzleri pek evde olmadigim icin kargo adresi olarak teyzemlerin adresini yazdim. Dun bi bakayim parcalara dedim MSI GTX 980 ekran kartinin kutusunu acarken hic bi etiket jelatin felan yoktu ve ekran kartinin icinden SLI koprusu cikmadi. Simdi icime bi kurt dusmedi degil. SLI koprusu falan umrumda degil ama ekran kartinda bir sıkıntı cikar diye korkuyorum. Sizce ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatanı ara durumu izah et onlar daha iyi bir bilgilendirme yapar.
Benim bildiğime göre ekran kartlarında vs ürünlerde, kutular distribütör firmalar tarafından garanti belgeleri veya Türkçe kılavuz koymak içinde açılıyor.
Kutu içeriğinde eksik parça varsa Vatanla iletişime geç. Slı köprüsü benim için önemli değil diyorsan, ekran kartının içine konduğu statik poşeti iyice incele açılmışsa bir şekilde belli olur. Örneğin bant deforme olmuştur.

Keşke kargo kapınıza geldiğinde yoklasalardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur, buna bak.
Ayrıca ben SLI köprülerini hep anakartdan çıkan gördüm.

@Sasha UKR. Teyzem garibim anlamaz ki :) @White OWL Statik posetin icinde bi deforme goremedim, dedigin gibi olma ihtimali yuksek sanirim ama ben yine de bi en yakin subeye gidip soracagim. İcim rahat etmeyecek :) @Holymong Hocam internetten s,paris ettim internete ozel indirim vardi. Fiyat farki neyse verip oradan degisim yapabilir miyim acaba?

@Sasha UKR. Technopat''in MSI GTX 980 incelemesine baktim simdi, orada da SLI koprusu cikmiyor. Kutunun ustundeki bu ibareden mutevellit cikmasi gerektigini dusundum.
2015-04-06-15-35-34.png

@Sasha UKR. Teyzem garibim anlamaz ki :) @White OWL Statik posetin icinde bi deforme goremedim, dedigin gibi olma ihtimali yuksek sanirim. Ama ben yine de bi en yakin subeye gidip soracağım, icim rahat etmeyecek :) @Holymong Hocam internetten siparis ettim, internete ozel indirim vardi. Fiyat farki neyse verip oradan degisim yapabilir miyim acaba ?

@Sasha UKR. Technopat'in MSI GTX 980 incelemesine baktim simdi, orada da SLI koprusu cikmiyor. Kutunun ustundeki bu ibareden mutevellit cikmasi gerektigini dusundum. Eki Görüntüle 60489
Kitapçıkları falan çıktı mı? VGA dönüştürücü falan.

Kitapçıkları falan çıktı mı? VGA dönüştürücü falan.
Cikti @Sasha UKR . En yakin vatan subesine gittim musteri hizmetleriyle gorustum. Indirimli aldigim fiyat farkini odeyip yeni kart alacagim. Lakin subede hali hazirda msi gtx 980 olmadigi icin carsamba gunu degisimi gerceklestirecegiz. Eger 14 gunluk yasal suremin dolmasina yetismezse getiremezlerse karti hediye ceki alip diger bilesenleri almayi planliyorum. Cozume kavusursam sureci yazacagim burada diger arkadaslara yardimci olmak maksadiyla. Imladan ceza aldigim icin gec yazdim kusura bakma :)

İnventus, Eksen gibi siteler varken Vatan'dan alman çok kötü olmuş.

Eksen aklima yatti bi ara yorumlarini okuyunca sogudum. Birazda sans isi. Ayni sekilde Samsung 850 Evo aldim kutuda herhangi bir sikinti cikmadi.Keza islemci de oyle. Buna ragmen dokunup incelemeden elektronik esya almak mi tovbe :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı