Dogrudur kardesim ogrenmis oldum bu vesileyle. Ana karttan cikiyormus
Evet baylar. Bugun vatan bilgisayarin Ankara Eryaman subesine degisim icin gittim. Once bana kutunun garanti belgesi konmak icin acildigini, acik olmasinin gayet normal oldugunu urunun sorunsuz oldugunu, ancak buna ragmen istersem internetteki web'e ozel fiyattan birebir degisim yapabilecegimi istersem faturadaki tutar oraninda iade ceki verip istedigim urunu alabilecegimi soylediler.
Msi Gtx 980 magazaya henuz gelmedigi icin birebir degisim yapamadim. 14 gunluk yasal iade suremin son gunu oldugu icin once iade ceki aldim. Cekle kalan bilesenleri alip ayin 15inde maasimi alinca da ekran kartini alirim diye dusundum. Diger bilesenlerin fiyatlarina bakarken ekran kartinin kampanyasinin sona erdigini gorduk. Bu da benim ayin 15'inde ekran kartini 1899 lira yerine 2148 liradan alacagim anlamina geliyordu. Bunun uzerine sagolsunlar hemen iade cekimi iptal edip yerine birebir degisim kuponu verdiler. Yarin erkran karti magazaya geldiginde yeni ekran kartimi alabilecegimi soylediler. Isim dolayisiyla cumartesi gidip ekran kartini alacagim insallah.
Bukadar kolay olacagini ve bukadar ilgileneceklerini hic dusunmemistim. Ankara'da olan arkadaslara kesinlikle Eryaman subesini onerebilirim. Sercan ve Muslum isimindeki arkadaslar gayet ilgiliydiler ve her turlu kolayligi sagladilar sahsen cok memnun kaldim.
Ayrica @Sasha UKR. Sana da konuya olan ilginden dolayi cok tesekkur ederim kardesim