Vatan Bilgisayar mağazasından alınan monitör denetiliyor mu?

Denetiliyor ama ben alırken sadece ölü piksel testi yapıldı. Ölü piksel testi yapılmasına müsaade etmeyen markaların ürünlerini satmadıklarını söylemişlerdi. Işık sızması, ghosting gibi diğer durumlar için test yapmıyorlar.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Denetiliyor ama ben alırken sadece ölü piksel testi yapıldı. Ölü piksel testi yapılmasına müsaade etmeyen markaların ürünlerini satmadıklarını söylemişlerdi. Işık sızması, ghosting gibi diğer durumlar için test yapmıyorlar.
ya beni yiyorlar ya seni kanka çünkü msi monitörü denemem dedi denenmiyorsa nasıl satıyor anlamadım zaten sonra attılar beni oradan.

İnternet ortamında satılan bir ürünü mağazadan almak her zaman daha risklidir. En basitinden sorun çıktığında veya sorun çıkmasa bile beğenmezseniz 14 gün içerisinde kusura ayıba bakılmaksızın, kimseye derdiniz anlatmak zorunda olmaksızın iade ediyorsunuz ürünü.​

İnternet ortamında satılan bir ürünü mağazadan almak her zaman daha risklidir. En basitinden sorun çıktığında veya sorun çıkmasa bile beğenmezseniz 14 gün içerisinde kusura ayıba bakılmaksızın, kimseye derdiniz anlatmak zorunda olmaksızın iade ediyorsunuz ürünü.​
Firmalar o tip durumda uğraştırabiliyor. THH ile de ben uğraşmak istemiyorum 4 ay uzun bir süre. Amazon'da olsa direkt alırdım.

Öyle bir şey yok. O anca amazonda olur.

Öyle bir şey yok. O anca amazonda olur.​
Bak aşağıya yönetmelik maddesini koyarak ben dayanağımı gösteriyorum. Sen de bu iddianın dayanağını bana göster lütfen. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın ki insanları yanlış yönlendirmeyin...

Mesafeli satışlar Yönetmeliği Madde 9 - Cayma Hakkı
(1) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.
Firmalar o tip durumda uğraştırabiliyor. THH ile de ben uğraşmak istemiyorum 4 ay uzun bir süre. Amazon'da olsa direkt alırdım.​
Bana internet ortamındaki koşulsuz şartsız iade hakkı tüketiciler açısından daha cazip geliyor. Sizin görüşünüze de saygı duyuyorum tabi. 👍

Bak aşağıya yönetmelik maddesini koyarak ben dayanağımı gösteriyorum. Sen de bu iddianın dayanağını bana göster lütfen. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın ki insanları yanlış yönlendirmeyin...

(1) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Bana internet ortamındaki koşulsuz şartsız iade hakkı tüketiciler açısından daha cazip geliyor. Sizin görüşünüze de saygı duyuyorum tabi. 👍
Kesinlikle daha cazip ama servis süreci, THH süreci vs. uğraşmak istemediğimden Amazon hariç satın alım yapmıyorum pahalı ürünlerde. Yoksa Vatan Bilgisayar'ın bir şubesiyle iade konusunda tartışmışlığım var kesinlikle uzak durmak isterim. Maalesef monitör sadece Vatan'da satılıyor ve online olarak almak istemiyorum.

Haklısın da, adam almam derse uğraşıyorsun. Türkiye burası, adama giren çıkan yok ki, sadece alması gereken iadeyi 4 ay sonra alır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı