Vatan Bilgisayar Nakit Ödeme

mirror22

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben Vatan'dan bir sistem toplamdım ve bunu hafta sonu %25 indirimle almak istiyorum. Bu indirimde bonus ve axess 10 taksitte veya nakitte geçerli sanırım. Nakitte dediği kargo gelince kapıda ödeme mi demek oluyor ? Bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nakit dediği bayiliğine gidip parayı peşin vermek. İstersen kargo da isteyebilirsin tabi. Parayı peşin ellerine verince %25 indirimden faydalanabilirsin.

Ömer'in de dediği gibi bayiliğine gideceksin ve siparişi verirken parayı da ellerine koyacaksın Ben defalarca alışveriş yaptım. Bu kart mevzusu %30 indirimlerde oluyor. Garanti kart istiyorlar.

Ben paramı denkleştirip gittiğimde bankamatik kartımda duruyodu. O kadar parayı yanımda taşımayayım dedim. Meğer bankamatikten de tek çekim yapamıyorlarmış. Topladığım sistemi bırakıp geldim. 2 hafta sonra nakitle gittim ne varsa aldım getirdim. Eve kargo isterseniz parasını da siz ödüyorsunuz bilginiz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…