Dolar şu an düşük. Zaten her yerde dolar üzerindende. Şimdi atıyorum 1500 tl'ye sistem topladık ordan haftasonu olunca bu miktar üzerinden indirim oluyor mu onu merak ediyorumF. verona 'nında dediği gibi dolar üzerinden çalışıyorlar, dolar düştükce sistemlerde ucuzluyor.
Aynen bugün iş çıkışı uğrayıp sorayım en iyisi. Buranın alt katında teknik servis gibi bir yer var büyük ihtimal oradan toplarlar.Bilmiyorum, ben Bursa'da oturuyorum oradaki vatan bilgisayar mağazasında bilgisayarı teknik servise götürüp toplatıyorlar. Sizin oradaki vatan bilgisayarı bilemem. Almaya gittiğinizde sorarsınız sizin için faydalı olacaktır.
%30 indirim her zaman olmaz. çok nadir. arada bir monitörlerde ve anakartlarda indirim oluyor. Mesela Şuanda 210 tl olan H110m Pro anakart 180 tl.Dolar şu an düşük. Zaten her yerde dolar üzerindende. Şimdi atıyorum 1500 tl'ye sistem topladık ordan haftasonu olunca bu miktar üzerinden indirim oluyor mu onu merak ediyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.