Vatan Bilgisayar Nasıldır?

Bende tüm sistemimi vatandan topladım, ama takip ederek mesela GTX 970 1.600 TL filandı, ben haftasonu gittim kampanya varmış 1.460 TL aldım.
Bence takip et ama illa vatan değil, Gold'da iyidir.

Bilmiyorum, ben Bursa'da oturuyorum oradaki vatan bilgisayar mağazasında bilgisayarı teknik servise götürüp toplatıyorlar. Sizin oradaki vatan bilgisayarı bilemem. Almaya gittiğinizde sorarsınız sizin için faydalı olacaktır.
Aynen bugün iş çıkışı uğrayıp sorayım en iyisi. Buranın alt katında teknik servis gibi bir yer var büyük ihtimal oradan toplarlar.

Pahalı genel olarak. Çok gerekmedikçe tercih etmiyorum. Bazı indirimleri haricinde genel olarak aşırı pahalı olabiliyor. Ancak Garanti sağlamak da kolay değil. Her köşe başında bir vatan bilgisayar olacak yakında. Bu da büyük güzellik.

Dolar şu an düşük. Zaten her yerde dolar üzerindende. Şimdi atıyorum 1500 tl'ye sistem topladık ordan haftasonu olunca bu miktar üzerinden indirim oluyor mu onu merak ediyorum
%30 indirim her zaman olmaz. çok nadir. arada bir monitörlerde ve anakartlarda indirim oluyor. Mesela Şuanda 210 tl olan H110m Pro anakart 180 tl.

Kazıktır :)
Ama nedense bi çekiciliği var. Daha akşam bile bile yüksek fiyattan 8 Gb Hyperx Savage 3000Mhz aldım.
Aslında BenQ XL2411Z için gittim ama dediğim sitelerle arasında 160 Tl gibi bir fiyat farkediyor o yüzden döndüm döndüm çıktım.
Gözümüzle görmek, incelemek istiyoruz belkide bu yüzden tercih ediyoruz.
Webdenal Sinerji gibi yerlerden de bakmak lazım.
Sistemi webdenal'dan aldım teslimat sağlamlık hiç bir sorun yaşamadım. Hiç anlamadığım halde videoları izleyerek montajı da kendim yaptım.
Eğer gerçekten kâr etmek istiyorsanız zor yolu seçiniz.
Ama yok ben uğraşamam pahalı olsun kolay olsun başında bekleyeyim göreyim diyorsanızda işinden anlayan Vatan elemanlarını gözünüze kestirin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı