Vatan Bilgisayar ölü pikselli ürünü iade almadı

Ürününüz ayıplı ürün kategorisine giriyor. Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Sonuna kadar hakkınızı arayın hocam, aşağıdaki videodan emsal kararı da dosyaya ekleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürününüz ayıplı ürün kategorisine giriyor. Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Sonuna kadar hakkınızı arayın hocam, aşağıdaki videodan emsal kararı da dosyaya ekleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sonuna kadar THH, olmadı mahkeme. Olası bir bilirkişi hatası durumunda da karşı dava açacağım. Gelişme oldukça paylaşacağım.

Cayma hakkını kullanıp iade et bencede. Sonra aynısından yine al.

14 gün cayma hakkın var hakem heyetine başvur. Sonucu bariz belli olan konular çabuk işleme alınıyor.
Dün gece başvuru oluşturdum hocam bakalım.

Arkadaşlar dün gece Vatanbilgisayar'a durumu detaylı bir şekilde tüm evraklarla mail attım. Sağ olsunlar bu sabah SMS yoluyla ürüne değişim/iade yapılacağını bildirdiler. Şubelerine giderek aynı monitörün sıfır kutusunu aldım. Kurulumu gerçekleştirdim herhangi bir sorun yok.

Son düzenleme:
Dün gece başvuru oluşturdum hocam bakalım.

Arkadaşlar dün gece Vatanbilgisayar'a durumu detaylı bir şekilde tüm evraklarla mail attım. Sağ olsunlar bu sabah SMS yoluyla ürüne değişim/iade yapılacağını bildirdiler. Şubelerine giderek aynı monitörün sıfır kutusunu aldım. Kurulumu gerçekleştirdim herhangi bir sorun yok.
Geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı