Vatan Bilgisayar parça takıyor mu?

WuddledWaffle

Hectopat
Merhaba herkese, laptopuma SSD takviyesi yapmak istiyorum. Fazla tecrübem olmadığı için birine taktırmak istiyorum. Vatan Bilgisayar'a veya başka kurumsal bir yere görürsem takarlar mı parçayı?

Merhaba herkese, laptopuma SSD takviyesi yapmak istiyorum. Fazla tecrübem olmadığı için birine taktırmak istiyorum. Vatan Bilgisayar'a veya başka kurumsal bir yere görürsem takarlar mı parçayı?

Takarlar hocam ama siz gene kendiniz yapın SATA kablosunu anakartınızda gerekli yere takın sonra PSU'dan gelen SATA güç kablosunu SSD'ye bağlayın sonra SATA veri kablosunu SSD'ye takın temiz kurulum yapın.

Laptop'a takacaklarını zannetmiyorum. Garanti olayı var çünkü.

@WmWAr39 Arkadaş laptop dan bahsetmiş, masaüstü değil.

Takarlar hocam ama siz gene kendiniz yapın SATA kablosunu anakartınızda gerekli yere takın sonra PSU'dan gelen SATA güç kablosunu SSD'ye bağlayın sonra SATA veri kablosunu SSD'ye takın temiz kurulum yapın.
Laptop yazdığının farkında mısın?

Hocam SSD takviyesi biraz zor. Moderliniz nedir?

Niye zor? Bende de Dell laptop var, 1 TB SSD aldım ve kendim taktım. 10 dakikamı almadı. Elinden geliyorsa çok basit.
Hocam arkadaş takviye istiyor sıfırdan ssd takmak değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı