Vatan Bilgisayar parçaların hepsi için tek tek kargo parası mi alıyor ?

can3442

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2014
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatan bilgisayar dan okullar kapanınca 2500 TL lik internet den alışveriş yapacağım. Benim sorum ise şu ; Parçaların hepsi için tek tek kargo parası mi alınacak yoksa bütün parçalar içi sadece 20-50 TL mi alacak kargocu ?
 
Kardeş gidip el ile al. Geçen bizim arkadaşın başına gelmiş, kredi kartından iki kez çekilmiş. Onu iptal ettirmiş gibi gözükmüş banka iptal etmemiş falan işi uzadı. Hala daha uğraşıyor. Bence gidip elden satın al.
 
Bende bir şey sormak istiyorum Vatan Bilgisayar'dan sepetime eklediğim bileşenlerin avantajlı fiyatları % kaç indirimli ? Ve hafta sonu indirimiyle daha fazla düşüyor mu ?

Ek olarak herhangi bir Vatan Bilgisayar mağazasına gittiğimizde istediğim parçaları söylesem ve montajını yapsalar daha sonra kasayı kargo ile gönderebiliyorlar mı ? Ona göre alacağım.
 
Eğer ellerinde yoksa Çizgi Elektronik mağazasından gelir. Eğer kredi kartı ile alıcaksanız(Havale dışında) kargo parası ödemezsiniz. Sadece kapıda ödeme (Vatan'da yok) ve havale için ödersiniz.
 
İnternetten yapılan yüksek mevlalı alışverişlerde bildiğim kadarıyla kargo parası almıyorlar ancak imkanın varsa gidip kendi teslim alman en sağlıklısı, ben internetten sıpariş etmiştim 4 gün sonra geldi ancak evde olman lazım yoksa iş gittikçe uzayabiliyor.
 
O anda ellerinde yoksa kendileri bakıp başka mağazalarında var ise oradan getiriyorlar. İsterseniz gelecek parça kargo olarakta gelebiliyor ama biraz sancılı oluyor. Ancak oraya telefon numaranızı bırakırsanız alacağınız parça mağazaya gelince sizi arayıp çağırıyorlar. Sizde gidip alıyorsunuz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı