Vatan Bilgisayar PS4 Pro neden ucuz?

Ucuz değil, TL bu kadar değersizleşmediği zamanlarda PS4 1.300, Pro 1.800 idi :)

Ayrıca, ürün stokta yok. Vatan Bilgisayar, PS4 siparişi verip kendi depolara girdiği zaman fiyatı günceller ve satın alma seçeneğini aktif eder.

Ucuz değil, TL bu kadar değersizleşmediği zamanlarda PS4 1.300, Pro 1.800 idi :)

Ayrıca, ürün stokta yok. Vatan Bilgisayar, PS4 siparişi verip kendi depolara girdiği zaman fiyatı günceller ve satın alma seçeneğini aktif eder.
Zaten şu anki ülke şartlarına göre niye bu kadar düşük diyecektim telden yazmaya üşendim :3

Son düzenleyen: Moderatör:
Stokta olmayan ürünün altında görmüştüm canım sıkıldı 3600 nedir ya? 2.el almaya kalksam bulamıyorum.
sabah attığım mesaj silinmiş bir arkadaş ps4 pro satabilirim demişti o arkadaş bir daha buraya gelirse yazsın

Son düzenleyen: Moderatör:
boşver ya bende vardı da ne oldu,oyuna para vermekten bıktım birde plus üyelik alman lazım 180 TL yıllık, herşey para. Ben sattım PS4 slim vardı. PS5 çıkınca alırsın. Birde PRO çok ısınıyor. PC ile idare et :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı