Vatan Bilgisayar rezaleti

SozenAslan

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2014
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Uzun zamandır almayı düşündüğüm sistemi ayın 27'sinde sipariş ettim. Ürünün siparişini verdikten kısa bir süre sonra internet sayfasındaki "Siparişlerim" bölümünde siparişim iki parçaya bölündü. (Anakart + Diğer parçalar olmak üzere) Ancak bu ikisinin de sipariş kodu aynıydı. Bir gün sonra sözde Ankara Söğütözü mağazasında bu parçalar hazırlandı ve kargoya verildi. Gözüken iki siparişin de kargo numarası aynıydı. Bugün (ayın 29'unda) kargom elime ulaştı(!) Sadece anakartı yollamışlar. Bu nasıl bir rezilliktir, nasıl bir kepazeliktir? Vatan bilgisayar değil Yatan bilgisayardır bundan sonra bunların adı benim için. Bizim ürünlerin siparişini alan Ankara Söğütözü şubesini aradığımızda da orada kadının teki çıkıp bizi azarlamaya kalkıyor. Vatan'a 444 56 56'dan ulaşmayı denediğimizde saatlerce telefonda bekletiyorlar müzik dinletiyorlar. Daha da Vatan'dan alışveriş yaparsam...
 
Gelmeyen ürünler ile diğerinin sipariş numarası ve kargo takip numarası aynıydı. Aradık şu an 444 56 56 ile görüştük bize diğer siparişin(ana kart dışındakilerin) başka bir şubeden gönderileceğini ve daha kargoya verilmediğini söyleyip bir sipariş numarası verdiler. Bize hiçbir şekilde bilgi verilmeden biz bunu vahiy yoluyla mı bilecektik? İnsanı akşam akşam çileden çıkarıyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı