Vatan Bilgisayar rezilliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abartmissin kutuda yamukluk var bantlar yırtık diye ürün mü iade edilir saçmalık kusur tamamen sende ürün beğenmiyorsun kutuya bakip iade edeni de ilk kez görüyorum.

Tamam kanka sen her yamuk kutulu kargoyu al. Bir gün piyango sana da denk gelirse görürsün gününü.

Hocam kurumsal firmalarda böyle bir şey yaşamadım. Size bence gayet iyi yardımcı olmuşlar adamlar 30 kere kargo yapıp iade almışlar. Siz de bile bile sipariş etmişsiniz bir yerde. Savunmak için bir sebebim de yok. Ancak attığınız fotoğraflara istinaden öyle paso iade edilecek bir şey görmedim.

Tamam kanka sen her yamuk kutulu kargoyu al. Bir gün piyango sana da denk gelirse görürsün gününü.

Usta adam istediği kadar iyi paketlesin kargocuların kargolara olan saygısızlığı belli.
Bu noktada Vatan'ın suçu ne?
Baktın hoşuna gitmedi 40 tane site var. Gir kafana yatandan al.
@370335
Hocam varsa başka fotoğraf onları da atın.
Ama bunlardan sizi haklı bulamadım.

VATAN BİLGİSAYAR'ı vatan savunur gibi savunanlar gocunur mu, sanmam. Paranıza yazık, emeğinize yazık. Bir daha asla VATAN'dan alışveriş yapılmamalı.

Tamam hasarlı kargo alınmamalı ancak bunlarda o derece bir hasar yok ki. Sonuçta bu kargolar arabayla geliyor hafif yamukluk olması normal.
Kusura bakmayın da Amazon, MediaMarkt veya Teknosa'dakiler uçakla mı geliyor? Onlar neden eksiksiz, hasarsız kutu? Adamların işini baştan savdığı bariz ortada.

Neredeyse tüm şirketler benzer kargo firmalarını kullanıyor. Yani bunu bir şirkete bağlamak saçma. Ve 10 yıldır bir tane düzgün kargo kutusu görmedim. Burada sorun kargocularda firmalarda değil.

Neredeyse tüm şirketler benzer kargo firmalarını kullanıyor. Yani bunu bir şirkete bağlamak saçma. Ve 10 yıldır bir tane düzgün kargo kutusu görmedim. Burada sorun kargocularda firmalarda değil.
Firma kendi sattığı ürünün arkasında durmuyor. Ne anlatıyorsunuz? Bir hizmet var. Gereğini yerine getirmiyorlar. Kullanıcıları sürekli mağdur ediyorlar.

Vatan Bilgisayarı zerre kadar sevmem özellikle B650E-E AMD için expo olmayan rami paketi açmadan değiştirmek istedim ve tantana ettiler iade yokmuş değişim kartı verdiler. Sistemler eskisi gibi değil 6000mhz ram çalışmasa uyumluluk sorunu çıkartsa garantiye gönderip 1 ay bekletecekler düşük ayarda çalışıyor deyip elimize geri verecekler. Ki bir çok elektronik ürün kutudan kutuya bile değişiklik gösteriyor artık. Asla bundan sonra mağazadan almam. Ancak paylaşılan resimlere baktığımda bir sorun göremiyorum hatta sorun olmadığı görünmesin diye sadece belirli yerler çekilmiş gibi. Aras kargo olayına bakarsak adamlarda ürün yok diye başka yetkili anlaşmalı depodan istemiş olabilirler sonra size göndermişlerdir. Diğer ürünlerde de koruyucu bantları açılmış gibi görünmüyor. Birisi tırnak atmıştır ama sökmemiştir. Sökülmüş olsa kartonda iz falan olur ve bantlar tekrar yapışmaz. Çünkü bu etiketler karton yüzeyi kavlatıyor. Anakart olayında da hiç bir firma anakart kutularına etiket koymuyor gidip mağazadan alırsanız tüm anakart kutuları açıktır. Böyle ufak tefek sorunlar nedeniyle herkes ürün gönderirse firmalar bu ürünleri ne yapmalı? Çöpe atıp milyonlarca lira zarar mı etmeliler? Gözünün üstünde kaş var deyip bütün ürünleri geri göndermişsiniz.

Eski Vatan Bilgisayar çalışanı olarak bir kutu dışında diğerlerini abarttığınızı düşünüyorum. O gördüğünüz kargo etiketleri mağazalar arası transfer yüzünden öyle. Monitör yada kasa her neyse Casper yazan, kutusu daha önce açılmış ya da çevresel sebeplerden zarar görmüş gibi. Geri kalan konusunda Vatan Bilgisayar haklı geldi bana. Zaten kötüye kullanım olarak görmüşler. Bu kadar titizseniz mağaza teslim istemeliydiniz. En azından iade ile hem siz hem de çalışanları uğraştırmadan değişim olurdu. Bir de en sondaki arkadaş demiş. Bazı anakart ve ekran kartlarında koruyucu bant olmuyor. Anakartların hepsinde hatta neredeyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…