RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2015 #11 Kutu içeriği kutu dahil olmak üzere bir poşetle size veriliyor ve ben Kayseri şubesinden aldığım toplama bilgisayardan memnun kalmadım berbat bir montaj yapılmıştı ama her şube böyle değil sanırım.
Kutu içeriği kutu dahil olmak üzere bir poşetle size veriliyor ve ben Kayseri şubesinden aldığım toplama bilgisayardan memnun kalmadım berbat bir montaj yapılmıştı ama her şube böyle değil sanırım.
B basaralife Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2015 #12 İstanbul Vatan genel merkezdeki yeri merak ediyorum ben.
K Kadir999 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2015 #13 Vatan bilgisayar'a toplatmanızı tavsiye etmem. Kartlar'a çok baskı uyguluyorlar. Technopat'ın videolarını izleyerek toplayabilirsiniz.
Vatan bilgisayar'a toplatmanızı tavsiye etmem. Kartlar'a çok baskı uyguluyorlar. Technopat'ın videolarını izleyerek toplayabilirsiniz.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2015 #14 Bizzat yaşadığım olayı burada paylaştım. Vatan'tan alışveriş yapmadan önce mutlaka bir göz atmanızı isterim. Vatan Bilgisayar Rezilliği
Bizzat yaşadığım olayı burada paylaştım. Vatan'tan alışveriş yapmadan önce mutlaka bir göz atmanızı isterim. Vatan Bilgisayar Rezilliği