Çözüldü Vatan Bilgisayar tanıdık indirimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wrenhaven

Centipat
Beyler bayanlar, Vatan Bilgisayar'da çalışan bir akrabam var. Elazığda müdür olarak çalıştı şimdi de memlekette yine Vatan Bilgisayar'da çalışıyor (müdürlük pozisyonunda değil). Bir oyun bilgisayarı almak istiyorumda (10 bin TL civarında) ne kadar indirim yaptırabilir bunu merak ediyorum. Direkt ona değil de size sorma sebebim eğer iyi bir indirim yapamıyorlarsa Vatan'dan almayacağım o yüzden hiç bahsini bile açmayı düşünmüyorum. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.

Çözüm
2016-2017 Vatan bilgisayar çalışanıyım. Vatan bilgisayar da personel indirimi bulunmuyor maalesef merkeze fiyat talebinde bulunuyor merkez hesaplama yapıyor ona göre bir fiyat yolluyor, çoğu zaman kafaya göre ben bir ürünü alırken personel notu düşüp yarı fiyata aldığımı da hatırlıyorum 10 lira indirim yaptıklarını da kar marjına göre hesaplıyorlar.
Kardeşim varsa niye buraya yazıp adamı zor durumda bırakıyorsun.

Beyler bayanlar, Vatan Bilgisayar'da çalışan bir akrabam var. Elazığda müdür olarak çalıştı şimdi de memlekette yine Vatan Bilgisayar'da çalışıyor (müdürlük pozisyonunda değil). Bir oyun bilgisayarı almak istiyorumda (10 bin TL civarında) ne kadar indirim yaptırabilir bunu merak ediyorum. Direkt ona değil de size sorma sebebim eğer iyi bir indirim yapamıyorlarsa Vatan'dan almayacağım o yüzden hiç bahsini bile açmayı düşünmüyorum. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.
İmkansız. Sadece garantide işini görür.

Mağazalarda personel indirimi denen birşey var malın ona ait olması gerekmiyor ama tabi her mağazada olmayabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı