N nosmess Attopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #11 KargaReis27 dedi: RTX 2060 adlı ürünün garantisi var mı? Var ise sorun yok benim bildiğim böyle. Genişletmek için tıkla... Evet bir yıl daha garantisi var. Luiss dedi: Stokta yoksa RX6600 falan verebilirler belki. Genişletmek için tıkla... Stokta yoktu ben gittiğimde ellerinde.
KargaReis27 dedi: RTX 2060 adlı ürünün garantisi var mı? Var ise sorun yok benim bildiğim böyle. Genişletmek için tıkla... Evet bir yıl daha garantisi var. Luiss dedi: Stokta yoksa RX6600 falan verebilirler belki. Genişletmek için tıkla... Stokta yoktu ben gittiğimde ellerinde.
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #12 nosmess dedi: Evet bir yıl daha garantisi var. Stokta yoktu ben gittiğimde ellerinde. Genişletmek için tıkla... Garantisi olan bir ürün için neden para iadesi istiyorlar ki . Bu ürünü tamir edip geri vermeleri lazım . Aslında tazminatta alınmalı bence .
nosmess dedi: Evet bir yıl daha garantisi var. Stokta yoktu ben gittiğimde ellerinde. Genişletmek için tıkla... Garantisi olan bir ürün için neden para iadesi istiyorlar ki . Bu ürünü tamir edip geri vermeleri lazım . Aslında tazminatta alınmalı bence .