Vatan Bilgisayar Windows kurmuyor

Vatan'dan bugun bir sistem topladim fakat alirken alttaki fotograftaki gibi bir yazi geldi. Windows lisansi almazsak onlar Windows'u kurmuyorlarmış ve bizim kurmamiz gerekiyormus. Olusacak problemlerden biz sorumluymusuz. Sizce bir problem yasar miyim? Kendim Windows 10 kurmayi falan biliyorum, eski sistemime kurmustum ama yine de ne gibi bir problem yasayabilirim? Yardimci olursaniz sevinirim 🙂

Eki Görüntüle 745416

Kardeşim diyelim 3000TL'ye sistem topladın 1000 TL windovs lisansı için istiyorlar.
Eğer senin bütçen 3000TL ise böyle tehdit gibi bir şey yapmaya çalışıyorlar kısacası tahminimce algı operasyonu.
 
Windows kurmak zor değil, bir iki video ile ezberlersiniz. Arkadaşlar atmış, neyse iyi geceler dilerim. Ha unutmadan x64 yani 64 bit kurunuz. Format atarken aklınızda bulunsun. Format için fazla para alıyorlar. mesela geçnlerde bir iki bilgisayarcıya sordum. 50 TL ye format atıyorlar. Kendiniz öğrenin, çok basitmiş diyeceksiniz. 50 çok gereksiz. Neyse fikrimi sunmak istedim. Teşekkürler. :)
 
Bir problem yaşamazsınız kendiniz kurun. Çok para vermeyede gerek yok bence. 10 20 TL arası orijinalini de bulursun.

Hahaahah sallamak bedava. 10-20 TL orijinal Windows alis harikalar diyarında mı satılıyor? Yıl oldu 2020 hala Retail Key'lerle kandırılıyorsunuz. Üstüne başkalarını teşvik ediyorsunuz. Yöntemini de biliyorum ama söyleyemem zira korsana giriyor.

Ayrıca Windows 10 Pro'nun fiyatı 135 dolardır. Daha altında alacağınız şey korsandır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı