TEKNOKOPAT Hectopat Katılım 12 Kasım 2014 Mesajlar 145 22 Aralık 2014 #11 Silinen üye dedi: Bana göre Eksen bilgisayar daha fazla indirime girecekmiş gibi duruyor. Çünkü 1 dolar hala 1.99 Tl 31 Aralık'ta sona eriyor. Bundan şunu çıkarıyorum. 1 Ocak'ta sağlam bir indirim yapacaklar. Esen kalınız efendim. Genişletmek için tıkla... Bence güncel kura gecerler, neden daha fazla indirim yapsın ki ? şu anda bile en ucuzu piyasanın, bence yükselecek gibi duruyor.
Silinen üye dedi: Bana göre Eksen bilgisayar daha fazla indirime girecekmiş gibi duruyor. Çünkü 1 dolar hala 1.99 Tl 31 Aralık'ta sona eriyor. Bundan şunu çıkarıyorum. 1 Ocak'ta sağlam bir indirim yapacaklar. Esen kalınız efendim. Genişletmek için tıkla... Bence güncel kura gecerler, neden daha fazla indirim yapsın ki ? şu anda bile en ucuzu piyasanın, bence yükselecek gibi duruyor.
Rolfy Megapat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 259 Yer Onun kalbi... 22 Aralık 2014 #12 Stok muhabbeti arkadaşım. Adam elindekileri bitirecek daha sonra da ürünleri yüksek satacak. Olay bu. Esen kalınız efendim.
Stok muhabbeti arkadaşım. Adam elindekileri bitirecek daha sonra da ürünleri yüksek satacak. Olay bu. Esen kalınız efendim.