Vatan Bilgisayar Zoom iş görüşmesinde neler sorulur?

bugoxi

Centipat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'a referansım üzerinden iş başvurusu yaptım, referansımın çalıştığı şubede iş görüşmesine çağırıldım, form doldurdum. Beni referansımla yakın akraba olduğum için aynı şubede çalıştıramayacağını söyledi. İstediğim şubeyi söyledim. Daha sonra Zoom görüşmesi olacağını söyledi, normalde ilk önce Zoom görüşmesi yapılıyormuş ama referans üzerinden başvurduğum için ilk önce müdürle görüştüm. Zoom görüşmesinde ne soruyorlar ve nasıl görüşmem lazım, hiç bilmiyorum, bu arada bu çalışacağım ilk iş olacak.

@bugoxi Promotor mu olacaksin, VB calisani mi? Gerci her ikisi de mobbing cehennemi. VB calisani olursan reyonun illa degisiyor. 1 hafta sonra da ciro yapma mobbingi baslar. Avrasyaci bir ideoloji yaygindi, ona gore ideolojini gizle. Senin icin hayirlisini dilerim. Basvurdugun alan hakkinda biraz bilgi edin. Kalani icin bir sey diyemem cunku ilk is tecruben maalesef. Bir duvara illa toslanmasi gerekiyor tecrube hayatinda.

Bilgisayar bölümünde satış danışmanı olarak çalışıcam daha önce burger kingte çalıştım ama o lise döneminde kısa süreliğine girdiğim bir işti

İkna kabiliyeti lazım ama bunu yaparken diğerleri gibi bire bin katarak değil ürünün özellikleri ile müşterinin ihtiyaçlarını ortak bir noktada buluşturman lazım. Donanım bilgisi önemli. Bilgi olmazsa kendinden emin konuşamazsın o zaman da ikna zayıflar uzun müddet satış olmazsa müdür kafasına göre işten de atabilir.

Bilgisayar bölümünde satış danışmanı olarak çalışıcam daha önce burger kingte çalıştım ama o lise döneminde kısa süreliğine girdiğim bir işti
Gerçekten çalıştığın konuya hakim olmak çok önemli, gittiğim mağazalarda sorumluların hiçbir fikri olmaması beni acayip tilt eden bir durum. Adam ürün tanıtıyor işte i5 işlemci 3060ti ekran kartı var. Diyorum hangi i5? hangi nesil? bilmiyorum diyor.

Monitör bakıyorum, adama diyorum ki ölü piksel çıkarsa işte değiştirmeyi düşünüyorum falan diye sohbet ediyoruz. Bana değiştiremezsin diyor :D 14 gün iade şansım var diyorum, öyle bir şey yok diyor.

Gerçekten işini bilen bir muhattap bulsaydım mağazadan çok daha fazla alışveriş yapabilirdim. Sen onlar gibi olma, işini iyi yap. Yükselenler her zaman işini iyi yapanlar olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı