Vatan Bilgisayar'da mağazadan elden taksit yaptırılabilir mi?

Laptop almak istiyorum ancak kredi kartı limitim yetmiyor. Elden taksit yaptırma imkanım var mı? Vatan Bilgisayar.

Öğrenciyim ve kredi de çekemiyorum. Fibabanka muhabbeti gördüm ancak çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Fiba banka kredi çektirip taksitle ödemeni sağlıyor. Elden taksit için senet vs imzalaman gerekir, bu da Vatan'da mümkün değil diye biliyorum. Fiba bankayı deneyebilirsin. Kredi puanın düşük olsa bile bazen çıkıyor.
Nasıl yapıldığını pek anladım. Nereden başvuru yapabilirim? Ödemesi ve faizleri nasıl oluyor?

Bu para benim hesabıma direkt olarak yatıyor ve ben bunu taksit taksit ödemeye başlıyorum doğru mudur?
Teknik olarak çektiğin kredi direkt Vatan'a ödenmiş oluyor. Ürünü alırken kredi formu dolduruyorsun vs.

Ek olarak; alacağın laptop kaç tl bilmiyorum ama Enpara bazen yüksek kredi kartı limiti verebiliyor, bir deneyebilirsin.

Teknik olarak çektiğin kredi direkt Vatan'a ödenmiş oluyor. Ürünü alırken kredi formu dolduruyorsun vs.

Ek olarak; alacağın laptop kaç tl bilmiyorum ama Enpara bazen yüksek kredi kartı limiti verebiliyor, bir deneyebilirsin.
27.000 TL ücreti var. Mağazaya gidip direkt olarak fibabanka kredisiyle almak istediğimi mi belirteceğim? Bu bankada herhangi bir hesabım yok.

27.000 TL ücreti var. Mağazaya gidip direkt olarak fibabanka kredisiyle almak istediğimi mi belirteceğim? Bu bankada herhangi bir hesabım yok.
Online veya şubeden yapılabilir. Şurada süreç yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı