bosnal Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 35 5 Mayıs 2014 #11 Silinen üye dedi: Kasanizda kablo saklama unitesi var mi? Kasanin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte Gz-F10 550W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Silinen üye dedi: Kasanizda kablo saklama unitesi var mi? Kasanin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte Gz-F10 550W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 5 Mayıs 2014 #12 Kendine güven onlardan ne eksiğin var? Bu işi yaparsın korkma odaklan.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 5 Mayıs 2014 #13 Kendin o kadar rahat yaparsin ki, anlamazsin bile. Bir sorun ciktiginda cek fotografini, ac konunu yardim edelim.
Kendin o kadar rahat yaparsin ki, anlamazsin bile. Bir sorun ciktiginda cek fotografini, ac konunu yardim edelim.
JustWatch Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 334 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2014 #14 Silinen üye dedi: Kasanizda kablo saklama unitesi var mi? Kasanin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Cooler Master ELITE K280 olması gerekiyor arkadaşın söylediğine göre.
Silinen üye dedi: Kasanizda kablo saklama unitesi var mi? Kasanin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Cooler Master ELITE K280 olması gerekiyor arkadaşın söylediğine göre.
bosnal Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 35 5 Mayıs 2014 #15 Conficker Belasi dedi: Kendine güven onlardan ne eksiğin var? Bu işi yaparsın korkma odaklan. Genişletmek için tıkla... Ben işlemcinin üstünde gelen soğutucuyu kullanıyorum , yeni soğutucu almaya gerek var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2014
Conficker Belasi dedi: Kendine güven onlardan ne eksiğin var? Bu işi yaparsın korkma odaklan. Genişletmek için tıkla... Ben işlemcinin üstünde gelen soğutucuyu kullanıyorum , yeni soğutucu almaya gerek var mı ?
elite2han Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2014 #16 OC yapmayacaksan simdilik gerek yok bence.
bosnal Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 35 5 Mayıs 2014 #17 JustWatch dedi: Cooler Master ELITE K280 olması gerekiyor arkadaşın söylediğine göre. Genişletmek için tıkla... Gigabyte Gz-F10 550W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Kasa modeli budur. elite2han dedi: OC yapmayacaksan simdilik gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2014
JustWatch dedi: Cooler Master ELITE K280 olması gerekiyor arkadaşın söylediğine göre. Genişletmek için tıkla... Gigabyte Gz-F10 550W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Kasa modeli budur. elite2han dedi: OC yapmayacaksan simdilik gerek yok bence. Genişletmek için tıkla...