Vatan Bilgisayarda Toplanan Kasa

bosnal

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce Technopat sistem önerileri aralık 2013 Orta Seviye Oyun Sistemleri – Fiyat/Performans listesindeki sistemi vatan bilgisayarda toplattım, sorun şu ki dün kasanın içini açtığımda şok oldum.Kasanın içi karma karışık idi, kablolar ekran kartını fanına temas ediyordu.Kasa baştan sona montaj hatalarıyla dolu.Sisten devamlı hata veriyor, yeniden söküp toplatacağım , nasıl toplayacağım konusunda yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adiniza uzuldum keske basinda durmus olsaydiniz belki istediginiz gibi bir sonuc elde ederdiniz. Neyse kendinizin toplamasi konusuna gelince aldiginiz sistemin kutulari hala duruyorsa (anakart vb.) kullanma kilavuzundan yada Technopatin Youtube sayfasindaki sistem toplama kilavuzlarindan yardim alabilirsiniz.

Cok kolay. :)

1- YouTube gir
2- Technopat kanalini bul.
3- Sistem toplama videolarini ayikla. :)
Technopat kanalındaki bütün sistem toplama videolarını izledim ama yine de yanlış toplarım diye endişeleniyorum

Adiniza uzuldum keske basinda durmus olsaydiniz belki istediginiz gibi bir sonuc elde ederdiniz. Neyse kendinizin toplamasi konusuna gelince aldginiz sistemin kutulari hala duruyorsa (anakart vb.) kullanma kilavuzundan yada Technopatin Youtube sayfasindaki sistem toplama kilavuzlarindan yardim alabilirsiniz.
Vidalarına kadar her şeyi duruyor. Technopat kanalındaki bütün sistem toplama videolarını izledim ama yinede yanlış toplarım diye endişeleniyorum.

Bu video sana nasıl toplayacağını ayrıntısıyla gösterecektir. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video sana nasıl toplayacağını ayrıntısıyla gösterecektir. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tekrardan vatan bilgisayara götürsem toplarlar mı?

Kardeş korkacak bir şey yok. Ben yeni bilgisayar alınca eski bilgisayarımı çöpe atacağım için parçalar bozulsa da sorun olmayacaktı. Korkmadan tüm parçaları söküp taktım. Bu işlemi iki kez yaptım. Ben bu işlemleri Technopat ile tanışmadan önce yapmıştım. Sonra videoları izledim ve hiç hata yapmadığımı anladım. Ben bu videoları izleyip yapsam daha iyi olurdu ama korkacak bir şey yok.

Tekrardan vatan bilgisayara götürsem toplarlarmı?
Bilgim yok fakat biraz beceriniz varsa bu işleri yapmak gerçekten kolay. Önce videoyu 1 kere izleyin daha sonra da tekrar videoyu açıp parçalarınızı tekrardan monte edin.Anladığım kadarıyla sadece kablo düzeninden şikayetçisiniz. Parçaları sökmeyin, kabloları sökün ve temiz bir montaj yapın. :)

Bilgim yok fakat biraz beceriniz varsa bu işleri yapmak gerçekten kolay. Önce videoyu 1 kere izleyin daha sonra da tekrar videoyu açıp parçalarınızı tekrardan monte edin.Anladığım kadarıyla sadece kablo düzeninden şikayetçisiniz. Parçaları sökmeyin, kabloları sökün ve temiz bir montaj yapın. :)
Bazen harddisk çıkarıldı uyarısı geliyor, bazende hata sesleri geliyor , hiç anlam veremiyorum

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı