Vatan Bilgisayar'da Yaşadığım Rezillik

• Konuyu başlatan Berke Geyik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 3.281
Son düzenleyen: Moderatör:
Vitrindeki ürünü almayı kabul ediyor musun diye sormuş. Tamam demişsin. Adam elbette unutabilir CD'yi koymayı.
Adam sabahtan beri çalışıyor, elbette arkadaşına sıkıldığını söyleyecek. Biz okulda 8 saat ders görmeye dayanamıyoruz.
Sen arkadaşına hiç sormadın mı ? "Knk dersin bitmesine kaç dakika kaldı yav " diye ? Senin yaptığın rezillik mi şimdi ? Hayır.
Sen okula gelirken ödevini yapmayı unutmadın mı ? Sen kitabını defterini unutmadın mı ? Senin yaptığın rezillik mi ? Hayır.
Adamın yaptığı rezillik falan değil. Abartmayın.

Pardon biraz sert oldu ama :D Dediğim gibi yani, en ufak şeyleri gereksiz yere büyütüyorsunuz.

- - - Güncellendi - - -

Tekrar söylüyorum VatanComputer, benim için bir nimet gibi şuan :D
Bir şey alacağım zaman en uygun fiyatların olduğu mağazaların en başlarında geliyor.
Ümraniye'ye bir tur atıyorum, kucaklayıp evime dönüyorum.
Her yerde mağazası var ne güzel, kargo sıkıntın yok.

Daha ne bekliyorsun ? Adam evinize gelip koltukların çarşaflarını mı düzeltsin :D

Vitrindeki ürünü almayı kabul ediyor musun diye sormuş. Tamam demişsin. Adam elbette unutabilir CD'yi koymayı.
Adam sabahtan beri çalışıyor, elbette arkadaşına sıkıldığını söyleyecek. Biz okulda 8 saat ders görmeye dayanamıyoruz.
Sen arkadaşına hiç sormadın mı ? "Knk dersin bitmesine kaç dakika kaldı yav " diye ? Senin yaptığın rezillik mi şimdi ? Hayır.
Sen okula gelirken ödevini yapmayı unutmadın mı ? Sen kitabını defterini unutmadın mı ? Senin yaptığın rezillik mi ? Hayır.

Pardon biraz sert oldu ama :D Dediğim gibi yani, en ufak şeyleri gereksiz yere büyütüyorsunuz.

- - - Güncellendi - - -

Bir şey alacağım zaman en uygun fiyatların olduğu mağazaların en başlarında geliyor.

Daha ne bekliyorsun ? Adam evinize gelip koltukların çarşaflarını mı düzeltsin :D

Rıza Baba ve ekibi. :D

Pek bir fark olmayacaktır. İkisi de 5 Ms ama beyaz panel daha iyi oluyor. Teşhir ürününü iade edip kutusu açılmamış bir monitör almanız daha iyi olur.
Yeni aldığım monitör çok kalın geldi nedense. Bence de daha iyi olacak kutusu açılmamış bir ürün almam.

- - - Güncellendi - - -

Benim sinirlendiğim nokta o değil zaten :) Bu ürün stokta var diye görülüyor. Ve adamda bana stokta var diyor. Sonra beni kasaya yönlendirdikten sonra ödemeyi yaparken bana stokta kalmamış vitrindekini vereyim diyor. Kasaya geliyorsun 10 dakika kasiyerin gelmesini bekliyorsun. Müşteri var mı yok mu ilgilenmiyorlar hiç. Adam CD'yi koymayı unutmadı zaten. Monitörün kendi kutusunu getirdi. İçinde CD'si vardı. İçindekileri çıkartıp monitörü yerleştirdi. Sonra CD'yi koymayı unuttu içine. Ben görmesem o CD duracaktı orada. Vatan Bilgisayar'da benim için bir nimet şu anda :) Ben de bir şey alacağım zaman en en uygun fiyatlar orada olduğu için oraya giderim. Fakat sen oraya bir müşteri olarak gidiyorsun ve sana bir müşteri gibi davranılmasını istiyorsun. Bunu herkes yapamıyor sorun bu.

Hocam size katılmadığım tek şey, gidip de teşhir ürünü vereceğini söyledi ve kabul edip aldınız mı? Pes doğrusu...
Ürünü zaten iade edeceğim haftaya. Anlamadığım şey şuydu. Adam ürün stokta yok dedikten sonra aynı ürünün kutusunu getiriyor ve ürünün kutusundaki kablolar bile aynı monitöre ait. Nasıl oluyor da monitör olmuyor? Zaten ürünün jelatini olduğu için pek farketmiyor aldığım ürün. Fakat ödemeyi yaptıktan adam bana sonra stokta kalmadığını söylüyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşınca sinirleniyor insan o anda. Sağlıklı düşünemiyorsun.
Arladaşım şikayetinde haklısın ama,

İşte bu o kadar kolay değil...
Bu cümledeki kastim burada çalışmaktan memnun değilsen başka bir bilgisayar firmasında çalışabilirsin demektir. Seni zorlayan yok manasında ettiğim bir cümledir.

Berke iş hayatına atıldığın zaman anlarsın, zorunlu mesai ve asgari ücret ile çalışmak zordur. Farklı bir yerde çalışsa da durum aynı değişmez. Davanda haklısın o ayrı tabi ama adamın veya kadının yorgun olup atak davranamaması gayet normal, iş sitresi iş yorgunluğu çekmeden anlayamazsın. Bu durumun böyle olması Recep'in dediği gibi... Ayrıca keşke tehşir ürününe baştan evet demeseydin, en azından değiştirme derdin olmazdı. Hayırlısı artık...

Ürün teşhir yada değil. Ayrıca ürünün teşhir olduğunu ben ödemeyi yapmadan önce söylebilirdi getiren arkadaş. Böylece ben de zor durumda kalmayıp ona göre ödememi yapardım yada yapmazdım. Zaten elimde faturası var. İadede sıkıntı yaşamam sanıyorum. Sonuçta aynı ürün.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı