Vatan Bilgisayar'da Yaşadığım Rezillik

• Konuyu başlatan Berke Geyik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 3.281
Ne yazık ki her Vatan'da sorun olmuyor. Bizim burada daha yeni mağaza açtı. Bütün çalışanlar çok saygılı çok iyi hiçbir şey yapmıyorsun her işini onlar hallediyorlar. Sadece çalışanlar donanım konusunda bayağı yetersizler zor tarif ediyorsun bir ürünü alırken çalışanlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olur ise olsun adam sana söylemiş, sen yok kardeşim istemiyorum da diyebilirdin. Tamam demişsin.
Vatan'ın sadece 1 yerde bayiliği yok, her saniye stok durumu güncellenmiyor maalesef.
Sen başka mağazalardan da getirebilirdin kargo ile.
5-10 dakika beklettiler diye mi rezillik diyorsun ? Altı üstü CD'yi koymadılar diye mi rezillik diyorsun ?

Seni severim, iyi birisin ama bu konuda kesinlikle haksızsın.
Adamın bir suçu yok. 5 dk beklemen gayet normal. CD'yi unutması da gayet normal. Ortada bir rezillik yok.

VatanComputer olmasa kimin mağazasına gideceksin :D Eminim 5-10 dakika fazla sürecektir yolculuğun. Gerçekten abartmışsın :D

Ne olur ise olsun adam sana söylemiş, sen yok kardeşim istemiyorum da diyebilirdin. Tamam demişsin.
Vatan'ın sadece 1 yerde bayiliği yok, her saniye stok durumu güncellenmiyor maalesef.
Sen başka mağazalardan da getirebilirdin kargo ile.
5-10 dakika beklettiler diye mi rezillik diyorsun ? Altı üstü CD'yi koymadılar diye mi rezillik diyorsun ?

Seni severim, iyi birisin ama bu konuda kesinlikle haksızsın.
Adamın bir suçu yok. 5 dk beklemen gayet normal. CD'yi unutması da gayet normal. Ortada bir rezillik yok.

VatanComputer olmasa kimin mağazasına gideceksin :D Eminim 5-10 dakika fazla sürecektir yolculuğun. Gerçekten abartmışsın :D
Emin ol normalde sinirli bir insan değilim fakat bugün yaşadığım olay beni gerçekten sinirlendirdi. Ben daha önceden de Vatan'dan alışveriş yapıyordum. Her gittim zaman benle ilgilenen nazik bir eleman vardı. Alışveriş listemi ona verirdim. Hep o bana getirirdi alacağım parçaları. Fakat kendini benim yerime koy kasaya geliyorsun. Kasada kimse yok 10 dakika kasiyeri bekliyorsun. Kasiyer ıkına sıkıla geliyor. Sen müşterisin ödeme yapacaksın. Bu sefer geldiği gibi yanındaki arkadaşıyla muhabbet ediyor 5 dakika onu bekliyorsun. Sanki ben orada durmuyorum. Sonra tam ödememi yapıyorum. 10 dakika sonra adam stokta kalmamış diyor teşhir ürünü getirip kutuya koyup öyle vereyim diyor. Yine bekliyorsun 10 dakika kutu bulmasını. Bu sefer yanlış kutuyu getiriyor. Gene bekliyorsun. En sonunda kutuyu buluyor. Monitörü alıyor ve kutuya yarım yamalak koyuyor. Köpüğü bile koymayı beceremiyor ve çıkarıyor. Sonra kasaya gidiyorsun. Büyük torba arayışından sonra sonunda faturayı alıp çıkabiliyorsun. Sen sinirlenmez miydin?

Ya bu inan ki sende biten bir olay :D Ben inanmıyorum ki bir insan yarım saat boyunca bekleyecek mağazada.
Ben de çok sık giderim Vatan'a. Adam depodan ürün mü getirecek ? En fazla 5 dakika sonra başlarım birilerini dürtmeye. Kardeşim şu arkadaş gitti, gelmedi nerede gibisinden.

Yani yarım saat beklemiş olman, sesini çıkartmamış olduğun anlamına geliyor, benim tarafımdan öyle anlaşılıyor.
Adam işi gücü bırakıp muhabbete dalıyor ise orada seni takmıyorlar demektir :D

Gerektiğinde birazcık ses tonunu kalınlaştır, yükselt biraz daha sesini.
Benim zaten öyle bir sorunum yok :D Hiç konuşmasam bile duyuluyor sesim :D

Ya bu inan ki sende biten bir olay :D Ben inanmıyorum ki bir insan yarım saat boyunca bekleyecek mağazada.
Ben de çok sık giderim Vatan'a. Adam depodan ürün mü getirecek ? En fazla 5 dakika sonra başlarım birilerini dürtmeye. Kardeşim şu arkadaş gitti, gelmedi nerede gibisinden.

Yani yarım saat beklemiş olman, sesini çıkartmamış olduğun anlamına geliyor, benim tarafımdan öyle anlaşılıyor.
Adam işi gücü bırakıp muhabbete dalıyor ise orada seni takmıyorlar demektir :D

Gerektiğinde birazcık ses tonunu kalınlaştır, yükselt biraz daha sesini.
Benim zaten öyle bir sorunum yok :D Hiç konuşmasam bile duyuluyor sesim :D
Normalde 5 dakikada alıp çıktığın parçayı 30 dakika bekleyip öyle alman sinir ediyor :D

- - - Güncellendi - - -

Konu daha fazla tartışılmadan kilitlenirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı