Fark ediyor tabii ki. Iyi kalitede bir pad olmasi lazim ayni zamanda iyi sekilde sıkıstırması lazım sicaklik akisini iyi saglamasi icin. Ek olarak üst tarafi dalgalı, tırtıklı olursa hava ile temas alani artacagi icin dahada serin calisir SSD. Enermax kendi fiyat bandinda en iyisi ama tabii daha iyileride var ust fiyatlarda.
Fark ediyor tabii ki. Iyi kalitede bir pad olmasi lazim ayni zamanda iyi sekilde sıkıstırması lazım sicaklik akisini iyi saglamasi icin. Ek olarak üst tarafi dalgalı, tırtıklı olursa hava ile temas alani artacagi icin daha da serin calisir SSD. Enermax kendi fiyat bandinda en iyisi ama tabii daha iyileride var ust fiyatlarda.
Hocam şimdiki SSD 65-70 dereceleri görüyor birisi de Pro'lar çok ısınıyor dedi. MSI Spatium M480 ile bu model arasında hangisi daha iyi? Isı konusunda endişeliyim. Etiketler için kusura bakmayın.
Hocam şimdiki SSD 65-70 dereceleri görüyor birisi de Pro'lar çok ısınıyor dedi. MSI Spatium M480 ile bu model arasında hangisi daha iyi? Isı konusunda endişeliyim. Etiketler için kusura bakmayın.
O zaman iptal etme gibi bi durum yapmıyorum. 300 lira daha ucuza geliyor M480. Tahmini attığınız soğutucu ile yük altında 60 üstüne pek çıkmaz diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz?
O zaman iptal etme gibi bir durum yapmıyorum. 300 lira daha ucuza geliyor m480. tahmini attığınız soğutucu ile yük altında 60 üstüne pek çıkmaz diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz?