Vatan Bilgisayar'dan 2TB SSD önerisi

Takması cok basit.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam peki bu iyi etki eder mi? Kasamda SSD'ler çok ısınıyor da kaliteli kalitesiz fark ediyor mu bunlarda?

Hocam peki bu iyi etki eder mi? Kasamda SSD'ler çok ısınıyor da kaliteli kalitesiz fark ediyor mu bunlarda?

Fark ediyor tabii ki. Iyi kalitede bir pad olmasi lazim ayni zamanda iyi sekilde sıkıstırması lazım sicaklik akisini iyi saglamasi icin. Ek olarak üst tarafi dalgalı, tırtıklı olursa hava ile temas alani artacagi icin dahada serin calisir SSD. Enermax kendi fiyat bandinda en iyisi ama tabii daha iyileride var ust fiyatlarda.

Fark ediyor tabii ki. Iyi kalitede bir pad olmasi lazim ayni zamanda iyi sekilde sıkıstırması lazım sicaklik akisini iyi saglamasi icin. Ek olarak üst tarafi dalgalı, tırtıklı olursa hava ile temas alani artacagi icin daha da serin calisir SSD. Enermax kendi fiyat bandinda en iyisi ama tabii daha iyileride var ust fiyatlarda.

Ekstrem bir fark var mı 2 katı fiyata değecek?

3-5 derece daha soguk calisir. Daha iyi sıkıştırıyor ve pad olarak daha iyi. Butceyi zorlamak istemiyorsan Enermax al gec.

Hocam şimdiki SSD 65-70 dereceleri görüyor birisi de Pro'lar çok ısınıyor dedi. MSI Spatium M480 ile bu model arasında hangisi daha iyi? Isı konusunda endişeliyim. Etiketler için kusura bakmayın.

Hocam şimdiki SSD 65-70 dereceleri görüyor birisi de Pro'lar çok ısınıyor dedi. MSI Spatium M480 ile bu model arasında hangisi daha iyi? Isı konusunda endişeliyim. Etiketler için kusura bakmayın.

Ayni dereceleri gorur hemen hemen. Kioxia SSD'ler genel olarak sicak calisiyor. M480 ise fiyatinin SSD'si degil.

Ayni dereceleri gorur hemen hemen. Kioxia SSD'ler genel olarak sicak calisiyor. M480 ise fiyatinin SSD'si degil.
O zaman iptal etme gibi bi durum yapmıyorum. 300 lira daha ucuza geliyor M480. Tahmini attığınız soğutucu ile yük altında 60 üstüne pek çıkmaz diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz?

O zaman iptal etme gibi bir durum yapmıyorum. 300 lira daha ucuza geliyor m480. tahmini attığınız soğutucu ile yük altında 60 üstüne pek çıkmaz diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz?

55-60 arasinda calisir yuk altinda. Eski sistemimde Exceria Pro ile kullaniyordum ayni sogutucuyu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı