Vatan Bilgisayar'dan oyuncu bilgisayarı toplanır mı?

4060. Hele ki DLSS 3 ve Frame Generation destekli bir oyun varsa 6600'ü 3'e katlar FPS bazında.

Yine Vatandan önerebilecegin Mouse ve klavye var mı hocam 1000'e kadar sınır var.

Ekipmanları Vatan'dan almanı önermiyorum aşırı kazık fiyatı var. Piyasanın 2 katına satıyorlar haliyle ailenle konuşup ekipmanı İnternet üzerinden almaya bak eğer evet dersen ona göre öneri yapabilirim.

Son düzenleme:

Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde bildiğiniz varsa rahatlıkla alabilirim hocam.

Buna bakabilirsin. En iyi sensörlerden birisi var. Site güvenilir bu arada sorun yaşamazsın benim 2 kez alışverişim oldu.

Çok teşekkür ederim rahatsızlık verdim baya hocam kusura bakmayın bir de kulaklık var mı 1000 TL'nin içine dahil olacak şekilde.

1000 TL'ye mouse ve klavye bile sığmıyorken imkansız hocam. Elinizde kulakiçi bir kulaklık varsa idare etmeye çalışın bence. Kulaklık için 300-400 TL daha bütçe ayırıp buna bakabilirsiniz.

Tamamdır hocam teşekkürler iyi akşamlar.

Vatan bazen gerçekten uygun fiyata hazır sistemler satıyor, toplama konusunda parça fiyatları internete göre daha pahalı, toplayacaksanız internetten toplamanız daha iyi olur. Yok ailem internetten izin vermiyor derseniz de fazladan para vermeye hazırlıklı olun.

Vatan Bilgisayar'a sakın bulaşma.
Sebep? Boş boş yorumlar yapıp algı yaratmayın şurda vatan hazır sistem fiyatlandırmasında gayet normal bi mağaza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…