Vatan Bilgisayarın Saçmalığını Açıklarmısınız

  • Konuyu başlatan konak1995
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 563
Sıkıntı göremedim ben. O model farklı o model farklı, tek fark 780 3GB 384Bit. O nedenle pahalı, 770 modeli Edition modeli zaten. Saçmalık yok yani.
 
Furkan kardeş vatanın sitesine gir, en pahalı kartların bu kartlarla karşılaştır, belki bu örnek iyi olmadı ama gerçekten saçmaları var. Burada benim gözüme batan 7200-6008 Mhz biri.
Diğeri 1150-900 Mhz bu nedir ben anlam veremedim.
 
Hocam o görmüş olduğun kart referans tasarım bir karttır. Kart fabrikada OC yapılmış halde gelmiyor. GTX770 OC versiyonlu hali. Zotac fabrika çıkışlı %10 civarında OC yaparak piyasaya sürüyor. Eğer istiyorsan GTX780 aldığında ekran kartı ayarlarında OC yaparak çekirdek hızı değerini yükseltebilirsin. Bellek hızı sabittir fabrika çıkışlı olarak çıkar fakat bunları firmalar özel tasarım ekran kartlarında oynamalar yapabilir. O görmüş olduğun Zotac GTX AMP versiyon yani özel versiyon bellek hızı 7200Mhz yükseltilmiştir.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı