Vatan Bilgisayar'ın Yine Hatalı Personelleri

Xamazunga

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Adana, Turkey
Arkadaşım cumartesi günü toplama PC almak için Vatan'a gitti. Ve kendi toplayamayacağını düşünerek parçaları orada toplamaları için bıraktı. Olanları anlatayım.

•Ekran kartı normalde Asus r9 280 alınacaktı. Arkadaşımı kandırıp Sapphire r9 285 vermişler, üstelik teşhir ürünü. Ekran kartının kutusu yokmuş yani.

•Kasa olarak Zalman z3 plus alacaktı. Fakat z3 plus aylar sonra gelir denilmiş. Arkadaşım da Cooler Master NSE N400 istemiş, hemde 600w güç kaynağı da var. Buraya kadar her şey normal. NSE N400 olmasına rağmen arkadaşımı vazgeçirip yine teşhir ürünü olan Zaman Z5 kasa vermişler.

•Güç kaynağı fsp 500w güç kaynağı vermişler. Arkadaşım 600w güç kaynağı istemesine rağmen bu yeter demişler.

Kaç gün oldu, dün Vatan'a gittik. Vatan'a verilen bilgisayar hala toplanmamış. Biraz uğraştık. Bilgisayarı yarın öğleden sonra alabileceğimizi söylediler. Ama alındığı gün arkadaşıma "Bugün telefonuna mesaj gelir ve gelip alırsın." demişlerdi.

Bugün aldık bilgisayarı, Windows da kurduk. Herhangi bir sıkıntı şimdilik yok. Gidip ekran kartını değiştirmek istersek ne diyeceğiz? Neden OEM ürünleri bölümünde olan personeller sürekli değişiyor ve gelen daha da kötü oluyor? Siz olsanız ne yaparsınız?

Gidip şikayet etmelisin bence. Sizin parçanızı takmamışlar. Bir büyüğünüz ile gidin bence. Daha etkili olur.

Yoksa alışverişteki 3 kuralımı okumadınız mı?
Alışveriş yaparken 3 kural vardır:
1. Vatan'dan sonsuza kadar uzak durun.
2. İnventus'un müşteri hizmetleri aşırı kalitelidir.
3. Paranız az ise Sinerji candır.

Bir açıklarını buldum. Bize tüm parçaların kutularını vermek zorundalar. Fakat kasa ve ekran kartının kutusunu alamadık. Kasayı elimizde taşıyıp diğer kutuları çantaya koyduk. Sadece ekran kartının belgelelerini filan verdiler. Ekran kartının yanında dvı-vga dönüştürücü veya CD alamadık. Bu yüzden şikayet edebiliriz. Keşke beraber gitseydik diyorum. Şöyle bir durum da var, arkadaşımın alacağı parçalar daha fazla tutuyordu. Sırf teşhir ürünlerini satmak pahasına daha az kazanç ettiler.

Ödeme kredi kartı ile yapılıp 9 taksite bölünmüş. Bunun herhangi bir etkisi olur mu parça değişiminde?

Bende parçalarımı Vatan Bilgisayar'dan temin ettim ve hiç kimse bunu alma bunu al veya teşhir ürününü tavsiye etmedi. Arkadaşınızın durumu farkedip müdahale etmesi gerekiyordu.

Toplayacaksanız vatan'dan merterde büyük bir tane vatan şubesi var. Orada sorun olmuyor oradan toplayabilirsiniz.

Yer: Trabzon, Değirmendere, Vatan Bilgisayar.

Arkadaşıma alacağı parçaları ben söylemiştim. Çünkü kendisi hiçbir şey bilmiyor. Ben de kendi bilgisayar parçalarını oradan aldım. Ama o zaman dövmeli bir abi vardı. O iyi yardım etmişti. Şimdikiler hep genç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…