Vatan bugünkü saçma iş görüşmesi

Marmara reklam /pazarlama mezunuyum
Ayrıyetten aöf web tasarım
Bilemiyorum hocam. Bende defalarca başvurdum almadılar. Benim gittiklerimde elemanı direk orada aldılar, tekrar arama gibi bir durum olmadı. Sonra ararız diyenler genelde aramıyor, buna dayanarak olumsuz olacağını söyledim. Umarım yanılırım.
Formda bilgisayar teknik yazılım bilgisi kısmı var.
Word, exel onların teknik dediği.

Bilemiyorum hocam. Bende defalarca başvurdum almadılar. Benim gittiklerimde elemanı direk orada aldılar, tekrar arama gibi bir durum olmadı. Sonra ararız diyenler genelde aramıyor, buna dayanarak olumsuz olacağını söyledim. Umarım yanılırım.

Word, Excel onların teknik dediği.

4 ay önceki ilan hala duruyor al da çalışalım artık. Ne arıyorlarsa... Excel bilmeyen kaldı mı? Donanım bilgisi de soruyorlar formda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar yazılım bilen eleman alırken deneyimli ve üst düzey yazılımcı alacaktır diye düşünüyorum, sonuçta orası yazılım şirketi değil jr yazılımcı ile işleri olmaz. Muhtemelen aradıkları satış konusunda yetenekli, gelen müşterinin oyun-kullanım amacına göre ürün önerebilecek birisi. Bu yüzden yazılım bilmeniz onlar için çok bir şey ifade etmiyor, onlara daha çok bu bilgisayar bu oyunu kaldırır bu kaldırmaz gibi bilgiler gerekiyor.

Vatan Bilgisayar yazılım bilen eleman alırken deneyimli ve üst düzey yazılımcı alacaktır diye düşünüyorum, sonuçta orası yazılım şirketi değil jr yazılımcı ile işleri olmaz. Muhtemelen aradıkları satış konusunda yetenekli, gelen müşterinin oyun-kullanım amacına göre ürün önerebilecek birisi. Bu yüzden yazılım bilmeniz onlar için çok bir şey ifade etmiyor, onlara daha çok bu bilgisayar bu oyunu kaldırır bu kaldırmaz gibi bilgiler gerekiyor.

Adamların egosu tavan.

Konuşma tarzları, davranışları.

4 ay önceki ilan hala duruyor al da çalışalım artık. Ne arıyorlarsa... Excel bilmeyen kaldı mı? Donanım bilgisi de soruyorlar formda.
İşler genelde olması gereken şekilde yürümüyor. Sosyalin yüzde doksanı donanım, yazılım, ürün skalası oluşturma gibi konuları çoğu çalışandan daha iyi yapar. Birde akraba olayı var. Aynı mağazaya akraba almamaları lazım fakat benim zamanımda çalışanların akrabaları aynı gün işe alındı.

Ek olarak gerek ik ekibinden gerekse mağaza müdüründen olumlu yanıt almıştım. İşe almamış olabilirsiniz ama farklı bir mağazaya başvuru yaptığımda neden aynı işlemler baştan yapılıyor oda garip.

İşler genelde olması gereken şekilde yürümüyor. Sosyalin yüzde doksanı donanım, yazılım, ürün skalası oluşturma gibi konuları çoğu çalışandan daha iyi yapar. Birde akraba olayı var. Aynı mağazaya akraba almamaları lazım fakat benim zamanımda çalışanların akrabaları aynı gün işe alındı.

Ek olarak gerek ik ekibinden gerekse mağaza müdüründen olumlu yanıt almıştım. İşe almamış olabilirsiniz ama farklı bir mağazaya başvuru yaptığımda neden aynı işlemler baştan yapılıyor oda garip.
Kariyere bak aynı ilanlar aynı yer için ne arıyosun?

Dostum bir kere görüşmeye gittim almak istediler ben gitmedim, satış danışmanı olarak başvuru yaptığın pozisyonda insanlarla iletişimi ölçmek için bol bol konuştururlar seni ilginç sorular sorarlar tepkini ölçerler sabrını ölçerler pek doğru yaklaşım sağlayamamışlar sana ne yazık ki benimde görüşmem de tek bir kişi ile görüşmüştüm. Çoğu firma "kalıcı" personel arayışında olduğu için elinden kaçıp gidecek insanı almak istemezler nedeni işi öğrenip hop gidersen tekrar sıfırdan birini alıp aynı süreçleri ilerletmek sorun oluyor. Hayırlısı olsun diyelim.

Dostum bir kere görüşmeye gittim almak istediler ben gitmedim, satış danışmanı olarak başvuru yaptığın pozisyonda insanlarla iletişimi ölçmek için bol bol konuştururlar seni ilginç sorular sorarlar tepkini ölçerler sabrını ölçerler pek doğru yaklaşım sağlayamamışlar sana ne yazık ki benim de görüşmem de tek bir kişi ile görüşmüştüm. Çoğu firma "kalıcı" personel arayışında olduğu için elinden kaçıp gidecek insanı almak istemezler nedeni işi öğrenip hop gidersen tekrar sıfırdan birini alıp aynı süreçleri ilerletmek sorun oluyor. Hayırlısı olsun diyelim.

Abime gecen Vatan'dan C25 real me tel adık adama soru soruyorum Android 11 mi ısınma falan var mı diye telefonun özellik kağıdına bakıyordu.

Dostum normal sorular sorulmuş. Telefonunda kaç kişi kayıtlı diye sorarak sosyalliğini ölçmüş oluyor. Buna direkt olarak tereddütsüz cevap vermen gerekir. Aynı zamanda görüşme yaptığınız yerleri sorarak o rolde iş başvuruları yaptığından emin olmak istiyorlar. Ayrıca büyük firmalarla görüştüysen sende ışık var gözüyle bakıyorlar. Satış sorularına yazılım istiyorum cevabı vermen de o rol ile ilgilenmediğini belirttiği için haliyle yanlış olmuş.

Dostum normal sorular sorulmuş. Telefonunda kaç kişi kayıtlı diye sorarak sosyalliğini ölçmüş oluyor. Buna direkt olarak tereddütsüz cevap vermen gerekir. Aynı zamanda görüşme yaptığınız yerleri sorarak o rolde iş başvuruları yaptığından emin olmak istiyorlar. Ayrıca büyük firmalarla görüştüysen sende ışık var gözüyle bakıyorlar. Satış sorularına yazılım istiyorum cevabı vermen de o rol ile ilgilenmediğini belirttiği için haliyle yanlış olmuş.
Ebesinin nikahı yok ilk sevgilinle nerede ne yaptın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı