Vatan mağazasından alınan ekran kartı bozuk çıktı

ctsnova_35

Decapat
Daha fazla  
Bugün saat 5 gibi vatandan ekran kartı aldım, ekran kartı bozuk çıktı. Yarın iade etsem alırlar mı? Tüm parçalarını faturasını falan her şeyi yerinde.

İade almazlar, garantiye yollarlar.

Kartın bozuk olduğunu nereden ve nasıl anladınız?

1 günlük malın garantiye girmesi mantıklı mı?

İlk 14 gün bence direk değişim olmalı hatası neymiş öğrenelim sizi bekletelim öyle değişim yapalım bile demeden direk değişim olmalı.

Garantiye gönderirler, sorunlu ise ya değişim ya da iade onay belgesi çıkarırlar diye düşünüyorum.

Bu bile mantıksız 14 günden sonra olmalı bu iş adam niye beklesin?

1 günlük malın garantiye girmesi mantıklı mı?

İlk 14 gün bence direk değişim olmalı hatası neymiş öğrenelim sizi bekletelim öyle değişim yapalım bile demeden direk değişim olmalı.

Bu bile mantıksız 14 günden sonra olmalı bu iş adam niye beklesin?

Bahsettiğiniz mağaza müşteri memnuniyetini önemseyen bir mağaza değil, bana göre.

@Logan Howlett demek ki mağaza deneyiminiz yok. Mağazadan ne alırsanız alın o gün içi iade hakkınız var, ertesi gün iade hakkınız gidiyor. 14 gün iade hakkı sadece İnternet üzerinden yapılan alışverişler için geçerli.

Benzer durumu yaşadığım için deneyimliyim. Doğru düzgün muhatap bulursa sevinsin arkadaş.

İade almazlar, garantiye yollarlar.

Kartın bozuk olduğunu nereden ve nasıl anladınız?

Şöyle söyleyeyim masaüstünde imleç arkasında süliet çıkıyor oyuna girdiğimde ise tüm renkler birbirine giriyor mesela WoT da ağaçlar mavi yeşil karşımı beyaz duman açık mavi falan oluyor ve ekran titriyor ve oyundan atıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı