Vatan mağazasından alınan ekran kartı bozuk çıktı

@Logan Howlett demek ki mağaza deneyiminiz yok. Mağazadan ne alırsanız alın o gün içi iade hakkınız var, ertesi gün iade hakkınız gidiyor. 14 gün iade hakkı sadece İnternet üzerinden yapılan alışverişler için geçerli.

Benzer durumu yaşadığım için deneyimliyim. Doğru düzgün muhatap bulursa sevinsin arkadaş.
Haklısınız. Mağazadan yapılan alışverişlerde iade zor ne yazık ki. Hatta telefon alırken "Aldığım cihazı kontrol ettim ve çıkacak sorunlar için mağaza sorumlu tutulamaz." gibi bir kağıt imzalatıyorlar. İnternetten çok daha kolay yapılıyor.

DDU programı ile sürücüyü kaldır ve son sürücüyü kur.

NVIDIA:

AMD:

Denedim her şeyi arkadaşımın abisi bilgisayar mühendisi git yarın teslim et dedi 10 gün içinde zorunlu alma koşulu varmış eğer bir bozukluk varsa.

Bahsettiğiniz mağaza müşteri memnuniyetini önemseyen bir mağaza değil, bana göre.

@Logan Howlett demek ki mağaza deneyiminiz yok. Mağazadan ne alırsanız alın o gün içi iade hakkınız var, ertesi gün iade hakkınız gidiyor. 14 gün iade hakkı sadece internet üzerinden yapılan alışverişler için geçerli.

Benzer durumu yaşadığım için deneyimliyim. Doğru düzgün muhatap bulursa sevinsin arkadaş.

Çok enteresan.

Mağaza deneyimim var vatandan da MediaMarkt'tan da, vatandan ekran kartı komik gelebilir ama en son 2007-2009 civarı tam hatırlamıyorum almıştım Zotac mıydı neydi o ekran kartı PC eskiydi aldım eve geldim taktım PC açınca Windows gelmeden kapanıyordu aradım söyledim getirin PC ile beraber bakalım dedi PC de yanılmıyorsam markası aidata mıydı neydi, baktık PC ekran kartına göre bayağı eski kalmış buna rağmen konuştum iade ettim çok ciddiyim ama bu olayın üzerinden bayağı geçti ben bu olayı yaşadığımda doğmuş bir çocuk olsa şu an ya lise 2 ya da lise 3'e falan gidiyordur şu an öyle diyeyim.

Şu an sistem nasıl bilmiyorum o gün bugündür masaüstü PC hiç kullanmadım iki laptop sahibi oldum hala duruyor ikisi de, ama Xbox kullanıyorum PC'yi ise telefonu yedeklemek format atmak için bir de Half-Life serisi için kullanıyorum ayda yılda bir PC ile işim oluyor, ya telefona format atmam lazım ya da Half-Life krizine girmem lazım PC açmam için.

Çok enteresan.

Mağaza deneyimim var vatandan da MediaMarkt'tan da, vatandan ekran kartı komik gelebilir ama en son 2007-2009 civarı tam hatırlamıyorum almıştım Zotac mıydı neydi o ekran kartı PC eskiydi aldım eve geldim taktım PC açınca Windows gelmeden kapanıyordu aradım söyledim getirin PC ile beraber bakalım dedi PC de yanılmıyorsam markası aidata mıydı neydi, baktık PC ekran kartına göre bayağı eski kalmış buna rağmen konuştum iade ettim çok ciddiyim ama bu olayın üzerinden bayağı geçti ben bu olayı yaşadığımda doğmuş bir çocuk olsa şu an ya lise 2 ya da lise 3'e falan gidiyordur şu an öyle diyeyim.

Şu an sistem nasıl bilmiyorum o gün bugündür masaüstü PC hiç kullanmadım iki laptop sahibi oldum hala duruyor ikisi de, ama Xbox kullanıyorum PC'yi ise telefonu yedeklemek format atmak için bir de Half-Life serisi için kullanıyorum ayda yılda bir PC ile işim oluyor, ya telefona format atmam lazım ya da Half-Life krizine girmem lazım PC açmam için.

2009 yılı ile 2023 yılı bir değil, karşılaştırma saçma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı