SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 6 Ağustos 2022 #11 Mağazadan alınan ürünü iade edemezsiniz.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 6 Ağustos 2022 #12 SpaceBoi dedi: Tabii ki yapabilirsin 14 günü geçmiş bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Hocam 14gün iade hakkı mağazadan alınan ürünlerde geçerli değil bu kural internet alışverişlerinde geçerli.
SpaceBoi dedi: Tabii ki yapabilirsin 14 günü geçmiş bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Hocam 14gün iade hakkı mağazadan alınan ürünlerde geçerli değil bu kural internet alışverişlerinde geçerli.
BeratKRCM Centipat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #13 C-Note dedi: Merhaba arkadaşlar, vatan mağazadan kulak üstü kulaklık aldım fakat memnun kalmadım. 1 haftadır kullanıyorum kutusuna ve ürüne hiçbir zarar gelmedi cayma hakkını kullanarak iade yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet iade edebilirsin ayrıca bütün magazalarda yasal olarak 14 gün cayma hakkın var ürün satılabilir durumdaysa tabii.
C-Note dedi: Merhaba arkadaşlar, vatan mağazadan kulak üstü kulaklık aldım fakat memnun kalmadım. 1 haftadır kullanıyorum kutusuna ve ürüne hiçbir zarar gelmedi cayma hakkını kullanarak iade yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet iade edebilirsin ayrıca bütün magazalarda yasal olarak 14 gün cayma hakkın var ürün satılabilir durumdaysa tabii.
5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 13 6 Ağustos 2022 #14 Cayma hakkı internetten alınan ürünlerde oluyor. Mağazadan iade için kutusunun hiç açılmamış olması gerekiyor.
Cayma hakkı internetten alınan ürünlerde oluyor. Mağazadan iade için kutusunun hiç açılmamış olması gerekiyor.